Pori Zonta Club of II:n jäsenet ovat järjestäneet kerhomme toimintavuosien varrella lukuisia varainkeruutapahtumia alueella: luentoja, konsertteja, muotinäytöksiä, ja olleet myymässä jouluisia limppuja Toivon joulutorilla.

Vimeisimpänä isona varainkeruutapahtumana järjestimme hyväntekeväisyys teatterinäytöksen Porin Teatterissa 6.9.2018. Näytös oli loppuunmyyty ja tuloista lahjoitimme osan Porin Ensi- ja turvakodille Valma-työhön. Olemme olleet kolmasti mukana järjestämässä yhteistyössä muiden naisjärjestöjen kanssa NiceAid tapahtumaa ja Suomi Areenan keskustelutilaisuuksia.


Yksi hauskimmista näkyvyystemapuksistamme on liittynyt Zonta Says No-kampanjaan. Zonta Internationalin maailmanlaajuisen Zonta Says NO -kampanjan tavoitteena on vaikuttaa asenteisiin naisiin kohdistuvan väkivallan lopettamiseksi. Kampanja alkaa vuosittain 25.11. Yhdistyneiden Kansakuntien naisiin kohdistuvan väkivallan lopettamisen teemapäivänä ja päättyy Ihmisoikeuksien päivään 10.12. Näinä 16 aktivismin päivänä Zonta International jakaa tietoa naisiin kohdistuvasta väkivallasta ja sen seurauksista.

 

Tästä pääset katsomaan videot, jotka teimme tuona talvisena päivänä.

ZONTA SAYS sNOw!
ZONTAtrunoilee

Kokouspäivämme on kuukauden ensimmäinen tiistai paitsi tammi- ja elokuussa kuukauden toinen tiistai. Kokouspaikkana toimivat jäsenten ehdottamat yritykset, kulttuurikohteet, ravintolat sekä perinteinen Porin Suomalainen Klubi.