Haluatko olla mukana parantamassa naisten ja tyttöjen mahdollisuuksia maailmassa?

Voit osaltasi parantaa maailman naisten ja tyttöjen asemaa tuomalla Zonta-kerhon toimintaan mukaan oman ammatillisen osaamisesi. Porin Zonta I-kerhon tavoitteena on osana kansainvälistä Zonta International -yhteisöä voimaannuttaa naiset toimimaan yhteiskunnissa täydellä kapasiteetillaan ja tasa-arvoisina miesten kanssa.

  • Vaikutatko vaativissa ammatillisissa tehtävissä?
  • Oletko valmis sitoutumaan ja antamaan aikaasi palvelu- ja vaikuttamistoiminnalle?
  • Oletko valmis maksamaa jäsenmaksusi ja hankkimaan varoja paikallisiin ja kansainvälisiin hankkeisiimme?
  • Haluatko tukea Zonta-järjestön palvelu- ja stipendiohjelmia?

Jos vastaat kyllä, etsimme joukkoomme juuri Sinua. Toimiminen Zonta-kerhossa on yhteistä tekemistä ja ystävyyttä. Osallistumalla aktiivisesti paikalliseen toimintaan, jossa sinulla on mahdollisuus verkostoitua eri ammatteja edustavien naisten kanssa ja solmia elinikäisiä ystävyyssuhteita.

Tule mukaan yhteiseen toimintaan!

Toimintavuosi 2016-2017 oli Porin Zonta I-kerhon 54.s ja jäseniä kerhossa on 27, joista kerhon kunniajäseniä ovat PG Maija Rautaoja ja Anja Karkku-Hohti. Jäsenmaksu on tällä toimintakaudella 145 € ja liittymismaksu 15€.

Jäsenmaksut ja osa keräystuloista menevät Zonta International Foundationin kautta tehtävään kansainväliseen avustustyöhön ja stipendirahastoihin. Osa tuloista menee paikallisiin avustuskohteisiin.

Mikäli olet kiinnostunut kerhon toiminnasta, ota yhteyttä pori1@zonta.fi, niin otamme sinuun yhteyttä. Uusia jäseniä otetaan vuosittain.