Onnea, stipendiaatit – hyvää lomaa, koululaiset!

Lohjan Zonta-kerhon stipenditoimikunta sai viettää koulujen päättäjäisten alla antoisan iltapäivähetken kolmen 9.-luokkalaisen stipendiaatin kanssa.

Kerhon toistuvaksi perinteeksi on vakiintunut jakaa kannusta stipendi kunkin lohjalaisen yläasteen oppilaalle, jonka koulu pyynnöstämme nimeää. Stipendi myönnetään esimerkilliselle oppilaalle, joka on hyvän luokkahengen ylläpitäjä, luo ympäristöönsä ja muihin hyvää mieltä sekä toimii kiusaamista ja ilkeyttä vastaan.

Tänä keväänä 100 euron stipendin saivat Susa Kalpio Järnefeltin yhtenäiskoulusta, Helmi Heinonen Mäntynummen yhtenäiskoulusta, Toivo Lydén Nummen yhtenäiskoulusta, Helga Pasma Ojamonharkun yhtenäiskoulusta, Siiri Gauffin Laurentius-koulusta sekä Walter Wilkman Källhagen skolanista.

Yhteiseen luovutustilaisuuteen päässeet Susa Kalpio, Helmi Heinonen ja Toivo Lydén kertoivat tämän päivä koulusta ja tulevaisuudensuunnitelmistaan. Lukio on tähtäimessä jokaisella.

Kerho onnittelee kaikkia stipendin saajia!

”Puolustaa ja auttaa muita, on tasapuolinen, tarttuu toimeen, on kaikkia  kohtaan reilu” – tällaisia luonnehdintoja antoivat koulut stipendiaateiksi valituista. – Juuri Zonta-hengen mukaista, totesivat zontat Arja Ekdhl ja Riitta Lehtonen.

Stipendiaatit vasemmalta: Susa Kalpio, Toivo Lyden ja Helmi Heinonen.