Maaliskuu

Maaliskuussa kerhomme vieraili Laviassa Riuttala-Mustajoenkylän Kylätalossa Anna-Kaisa Hautalan vieraana. Kuulimme esityksen logoterapiasta ”Jotta ihminen voisi pyrkiä kohti parastaan”. Pohdimme ihmiskäsitystä ja ihmisenä olemista ja tarkastelimme menneisyyttä voimavarojen lähteenä. Tavoitteena on terve asema elämään.

 

”Elämää ei voi hallita, mutta elämäntaitoja voi oppia”

 

Helmikuu

 

Helmikuussa kerhostamme osallistuttiin Kankaanpään kaupungin järjestämään yhdistysiltaan ja Sata-Hämeen- kerhon kuukausikokoukseen Parkanossa, jossa puheenjohtaja ja sihteeri kävivät kertomassa piirikokousterveiset ja osallistumassa joogahetkeen. 

Omassa kuukausikokouksessamme vierailimme suurella joukolla kankaanpääläisessä Emron Oy: ssä. Tarjoilujen lomassa toimitusjohtaja Eija Kolehmainen ja Krista Lankinen kertoivat iloisesti ja kattavasti yrityksen paino-ja brodeerauspalveluista sekä laajasta tuotevalikoimasta.

Ystävänpäivänä: ”Niin kauan kuin ystävyys elää sydämessä, tosi ystävät eivät ole koskaan erossa”

 

Tammikuu

 

 

 

Tammikuussa kerhomme pääsi tutustumaan uudistetun Kankaanpään kaupunginkirjaston toimintoihin ja palveluihin osastojohtaja Juha Heinäsen opastamana. Samalla kokoustettiin ja juotiin kakkukahvit kerhomme tulevan 30-vuotis syntymäpäivän kunniaksi.

”Kirja on seikkailu”

 

 

 Joulukuu

 

Kerhomme vietti tunnelmallista pikkujoulua 11.12 Kankaanpään Punaisella tuvalla kunniajäsenemme Helena Löytökorven  järjestämänä.

Tässä joulukuun kuukausikokouksessa juhlittiin Helenan 80-vuotis syntymäpäivää joulupuuron ja torttukahvien merkeissä nauttien samalla huilunsoiton opettaja Maisa Pasilan esittämästä joulumusiikista.

”Jos hyvän mielen paketois, se joulun paras lahja ois”

 

 

https://zonta.fi/intra/wp-content/uploads/zau-logo.jpg

ZAU-kerhoja tytöille

Zonta International Piiri 20 toteuttaa ZAU-kampanjan vuosina 2018–2019 yhdessä LUMA-keskus Suomen kanssa. Kampanjassa kerätyillä varoilla järjestetään matemaattis-luonnontieteellisiä ZAU-kerhoja tytöille ja vaikutetaan näin tulevaisuuden koulutus- ja uravalintoihin. Kyseessä on samalla Zonta International -järjestön 100-vuotisjuhlakampanja. Lisää tietoa osoitteessa www.zau.fi

Zonta Antaa Uskallusta