Zonta-jäsenyys antaa Sinulle mahdollisuuden olla mukana parantamassa naisten ja tyttöjen asemaa alueellamme, Suomessa ja maailmanlaajuisesti!

Zonta on maailmanlaajuinen järjestö, joka on tehnyt työtä jo 100 vuoden ajan parantaakseen naisten ja tyttöjen oikeudellista, poliittista, yhteiskunnallista, taloudellista, koulutuksellista, terveydellistä ja ammatillista asemaa globaalisti ja paikallisesti. Yhteistyössä YK:n ja sen alajärjestöjen kanssa osallistumme maailmanlaajuisiin naisiin kohdistuviin konkreettisiin avustuskohteisiin.

Visiomme on, että tulevaisuuden maailma on sellainen, missä naisten oikeudet tunnustetaan ihmisoikeuksiksi ja missä jokainen nainen kykenee käyttämään hyväkseen kaikki kykynsä. Sellaisessa maailmassa naiset ovat tasavertaisia yhteiskunnan jäseniä ja he voivat osallistua päätöksentekoon tasavertaisesti miesten kanssa. Ja ennen kaikkea sellaisessa maailmassa kukaan nainen ei elä väkivallan pelossa.

Kankaanpään Zonta-kerho on osa tätä järjestöä ja tekee työtä voimaannuttaakseen naisia omalla lähialueella, Suomessa ja maailmanlaajuisesti. Jäsenmaksut ja keräystuottomme menevät osaksi Zonta International Foundationin kautta tehtävään kansainväliseen avustustyöhön ja stipendirahastoihin ja osaksi meille tärkeisiin paikallisiin avustuskohteisiin.

Mikäli tämä toiminta on lähellä sydäntäsi, ota yhteyttä kankaanpaa(at)zonta.fi tai kerhomme toimijoihin, niin otamme sinuun yhteyttä!

Toivotamme Sinut tervetulleeksi joukkoomme!