Hämeenlinnan Zonta-kerho

Hämeenlinnan Zonta-kerho tukee naisten ja tyttöjen aseman parantamista ja Zonta International Foundationin kansainvälistä toimintaa. Kerho lahjoittaa toimintansa tuotosta kolmannekset sekä Suomen ja Viron piirin omiin rahastoihin että Zonta International Foundationin rahoittamiin palvelu- ja stipendiohjelmiin.

Hämeenlinnan Zonta-kerhossa on seuraavat toimikunnat:

Palvelutoimikunta jakaa tietoa kansainvälisistä projekteista ja tukee niitä omalla toiminnallaan. Se tukee myös paikallisia projekteja. Hämeenlinnassa kohteena on Kanta-Hämeen perhetyö ry:n ylläpitämä Hämeenlinnan turvakoti.

Naisten oikeuksien toimikunta seuraa naisen asemaan ja oikeuksiin vaikuttavista lainsäädäntöhankkeista sekä edistää tietoisuutta naisten oikeuksista.

Ohjelmatoimikunta valmistelee kerhon tapahtumat ja tilaisuudet. Järjestämme tempauksia ja yleisötilaisuuksia ja keräämme varoja mm. pääsymaksuilla ja arpajaisilla sekä mahdollisesti myymällä varainhankintatuotteita.

Jäsenyystoimikunta edistää kerhon jäsenhankintaa.

Vaalitoimikunta valmistelee vaalikokouksen esitykset.

Mukaan toimintaan

Tervetuloa mukaan toimintaan: sinua tarvitaan tässä tärkeässä asiassa. Ole meihin yhteydessä ja tule jäseneksi!

Zonta International

Zonta International on eri alojen ammattilaisten muodostama maailmanlaajuinen järjestö. Se toimii kaikkialla maailmassa palvelu- ja vaikuttamistyön avulla.
Zonta International tekee työtä sellaisen maailman eteen, jossa

  • naisten oikeudet tunnustetaan ihmisoikeuksiksi
  • naiset pystyvät hyödyntämään kaikkia kykyjään
  • naisilla on pääsy samoihin resursseihin kuin miehillä
  • naiset ovat edustettuina päätöksenteossa tasavertaisesti miesten kanssa
  • naiset eivät elä väkivallan pelossa.