Satelliittien lumoissa 8.3.2021

Tervetuloa Porvoon Zontakerhon Kansainvälisen naistenpäivän aamukahvi-webinaariin

Naistenpäivän aamukahvitilaisuuteemme voi nyt osallistua suoraan omalta sohvalta vain linkkiä napsauttamalla. Tarjoilun osallistujat saavat tänä vuonna rakentaa oman mielensä mukaan, me tarjoamme mielenkiintoisen ohjelman.

Ilmatieteen laitoksen tutkimusprofessori ja Kaukokartoitustutkimus -yksikön päällikkö ja zonta Johanna Tamminen kertoo satelliiteista ja niiden jatkuvasti kasvavasta roolista elämässämme mm. turvaamassa arkeamme, ilmastotutkimuksessa tai koronapandemian vaikutusten arvioinnissa ilmanlaatuun.

Olet lämpimästi tervetullut kuuntelemaan Johannan alustusta Kansainvälisenä naistenpäivänä 8.3.2021 klo 8.00 alkaen.Ennakkoilmoittautumiset sähköpostitse: paivi.malmlund@gmail.comviimeistään 4.3. Ilmoittautuneet saavat sähköpostiinsa osallistumislinkin (Teams) perjantaina 5.3.

Tilaisuuden aikataulu 8.3.2021
klo 7.45         linkki aukeaa
klo 8.00         Johanna Tammisen alustus
klo 8.30         kysymyksiä ja keskustelua
klo 8.45/9.00tilaisuus päättyy

Itse tilaisuus on maksuton, mutta osallistujat voivat tukea Porvoon Zontakerhon toimintaa esim. 10 euron lahjoituksellatilille Borgå-Porvoo Zonta Club FI63 2006 1800 0657 71  NDEAFIHH, viitenumero 3010.  Lahjoituksista 1/3 ohjataan kansainvälisen Zontajärjestön Amelia Earhart -tutkimusapurahoihin, joilla tuetaan ilmailun ja avaruustutkimuksen parissa opiskelevia tyttöjä ja naisia. 2/3 lahjoituksista käytetään syrjäytymisvaarassa olevien tyttöjen harrastustoiminnan tukemiseen paikalisesti yhdessä Porvoon kaupungin nuorisotyön kanssa.

 

Lämpimästi tervetuloa,

Ulla Lumijärvi
puheenjohtaja
Porvoon Zontakerho