Zonta Club of Borgå-Porvoo on Suomen vanhimpia Zontakerhoja.  Porvoolaiseen tapaan kerhomme on kaksikielinen ja keskustelut kokouksissa käydäänkin iloisesti suomeksi ja ruotsiksi. Viralliset kokousmateriaalit tänä päivänä tuotamme kuitenkin pääsääntöisesti suomeksi. Uudet jäsenet ovat erittäin tervetulleita mukaan toimintaamme vaikuttamaan naisten ja tyttöjen asioissa. Naistenpäivän aamukahvitilaisuus ja joulun alla pidettävät Annan markkinat ovat esimerkkejä toiminnasta, jolla kartutamme varoja jaettavaksi paikallisiin kohteisiin sekä kansainväliseen Zonta-toimintaan.

Kokoonnumme kuukauden ensimmäisenä tiistaina, lukuunottamatta kesä- ja heinäkuuta, jolloin lomakausi tuo ansaitun tauon myös vapaaehtoistyöstä. Kokouksia rytmittävät ajankohtaisten Zonta-asioiden lisäksi mm. kulttuuri- ja muut vierailut sekä jäsenten ammatteihin tutustuminen.

 Vuoden 2017 syksynä kerhomme isoimpana ponnistuksena olivat syksyn 2017 piirikokouksen järjestelyt Porvoossa.

Jokainen meistä voi omalta osaltaan vaikuttaa tyttöjen ja naisten aseman parantamiseen ja heihin kohdistuvan väkivallan vastustamiseen – pienistä puroista kasvaa virta, joka voi muuttaa asioita.

Tule mukaan vaikuttamaan!

Jos olet kiinnostunut toimimaan kerhossamme, ota yhteyttä ja tule rohkeasti tutustumaan meihin ja toimintaamme.

Ota Yhteyttä:
Puheenjohtaja: Marjaana Suominen
borga-porvoo@zonta.fi