Kerhon stipendi on haettavissa

JULKISTETAAN HAETTAVAKSI KOTKAN ZONTAKERHON STIPENDI VUONNA 2020

Tarkoitus:

Stipendi on tarkoitettu 18 vuotta täyttäneelle naiselle, työryhmälle tai yhdistykselle tieteellistä, taiteellista, liikunnallista tai ammatillista koulutusta varten tai Kotkaan kohdistuvaa, tärkeänä pidettävää naisten tiede-, tukimus- tai kokeilutoimintaa varten.

Apurahan suuruus ja hakuaika:

Apurahan suuruus on 1000 € ja hakuaika on 31.3.2020 saakka.

Hakeminen:

Vapaamuotoiset hakemukset lähetetään osoitteeseen: aulikki.hakkinen@hotmail.com.

Lisätietoja: Aulikki Häkkinen puh. 040 5886 002

Apurahan myöntää Kokan Zontakerho ry toukokuun kokouksessaan 2020

https://zonta.fi/kotka/

Kerhomme onnistuneen ZAU-kampanjan kuulumisia

Kyminkartanon koulun jo toiminnassa olevan kerhon päätöstilaisuus oli 28.11.2019. Kerhon suorittaneet oppilaat tulevat saamaan puheenjohtajamme Mirja Baldauf-Pulkkisen ja kerho-ohjaajien Mari Huttusen ja Mervi Kainulaisen allekirjoittamat Diplomit, lisäksi heille jaetaan kerhomme hankkimat ZAU-pinssit.

ZAU-kampanja on loppunut, mutta kerhotoiminta Kotkassa jatkuu.  Suuri kiitos meidän kerhon ZAU-siskolle Riitta Relander-Horolle.  Hän on myynyt sydämensä kampanjalle saada lapset innostumaan matematiikan ja fysiikan opiskelusta.

Kerho-ohjaajakoulutukseen on hakenut nyt 3 uutta ohjaajaa. Yksi Mussalon koulua varten ja kaksi Korkeakosken kouluun. Tulemme näin ollen saamaan ainakin kaksi uuta kerhoa kaupunkiimme kevätlukukaudelle 2020.

Tässä vielä lisää kuvia innostuneista kerholaisista:

 

Marrasmyyjäiset Aittakorven seurakuntatalolla

Olimme mukana Aittakorven Seurakuntatalon marrasmyyjäisillä lauantaina 16.11..  Tänä vuonna menivät suolaiset leivonnaiset hyvin kaupaksi. Arpoja myytiin ja tavattiin tuttuja.

Kiitos kaikille, jotka toivat tuotteita myyntiin.