Kerhomme onnistuneen ZAU-kampanjan kuulumisia

Kyminkartanon koulun jo toiminnassa olevan kerhon päätöstilaisuus oli 28.11.2019. Kerhon suorittaneet oppilaat tulevat saamaan puheenjohtajamme Mirja Baldauf-Pulkkisen ja kerho-ohjaajien Mari Huttusen ja Mervi Kainulaisen allekirjoittamat Diplomit, lisäksi heille jaetaan kerhomme hankkimat ZAU-pinssit.

ZAU-kampanja on loppunut, mutta kerhotoiminta Kotkassa jatkuu.  Suuri kiitos meidän kerhon ZAU-siskolle Riitta Relander-Horolle.  Hän on myynyt sydämensä kampanjalle saada lapset innostumaan matematiikan ja fysiikan opiskelusta.

Kerho-ohjaajakoulutukseen on hakenut nyt 3 uutta ohjaajaa. Yksi Mussalon koulua varten ja kaksi Korkeakosken kouluun. Tulemme näin ollen saamaan ainakin kaksi uuta kerhoa kaupunkiimme kevätlukukaudelle 2020.

Tässä vielä lisää kuvia innostuneista kerholaisista:

 

Marrasmyyjäiset Aittakorven seurakuntatalolla

Olimme mukana Aittakorven Seurakuntatalon marrasmyyjäisillä lauantaina 16.11..  Tänä vuonna menivät suolaiset leivonnaiset hyvin kaupaksi. Arpoja myytiin ja tavattiin tuttuja.

Kiitos kaikille, jotka toivat tuotteita myyntiin.

ZAU toimikunnan terveisiä kuukausikokouksessamme 07.11.

Kerhomme Zau toimikunnan vetäjä Riitta Relander-Horo kertoi kuukausikokouksessamme terveiset ZAU-kerhojen tämän hetkisestä tilanteesta Kotkassa.

Olemme ylpeitä siitä, että Kotkassa on toiminnassa kaksi kerhoa ja kahdelle kerholle on tulossa vetäjät ensi vuoden alussa. Paljon on työtä tehty jo yli vuoden ajan.

Kokouksessamme kukitettiin kerhomme todellinen Zau-Zonta Riitta, joka on jaksanut uurastaa hankkeen eteen upeasti. Soili Kalliomaa ja Riitta olivat vierailleet ZAU-kerhossa ja kertoivat siitä miten innokkaita oppilaat olivat olleet. Me kaikki Zontakerholaiset olemme ylpeitä, että meidän joukossa on niin ahkeria siskoja hyvän asian puolesta. Ja matka jatkuu ….