Helvin-päivän brunssi 14.10.2023 klo 10-12

Hyvät ystävät                                  

Tervetuloa Zonta-kerho Helsinki II:n Helvin-päivä –brunssille la 14.10. 2023 klo 10-12. Paikka on Korttelikahvila Mariankatu 18, Kruununhaka.

Varainkeruukohteemme on Piirin Keltaisen ruusun – digihäirintää vastaan # yhdessä kampanja. Brunssin hinta on 35 €, josta tuotto kampanjaan 10 €.

Puhujavieraamme on kirjailija, valokuvataiteilija, taiteen tohtori Hanna Weselius. Hän on Aalto-yliopiston valokuvataiteen yliopistonlehtori ja varsinainen monitoimija: kuvataiteilija, kuraattori, journalisti, tutkija, opettaja ja kirjailija. Hän on kerhomme stipendiaatti vuodelta 2002.

Hanna Weselius kertoo kirjoittamisestaan ja kirjoistaan. Erityisenä puheenaiheena on miten kuvassa, valokuvassa, lehtikuvassa ja kuvajournalismissa yhä vallitsee sukupuolittunut mieskuvanaiskuva – mielikuva -viestintä.

 Brunssipaikan varaukset Rigmor Åminnelle rigmor.aminne@gmail.com  Brunssimaksu + mahdollisten arpojen maksu Zonta-kerho Helsinki II:n tilille FI85 4055 0012 4998 99 viimeistään ma 2.10.2023 mennessä.

Tilaisuudessa myytävien arpojen hinta on 5 € kpl. Varaa mielellään käteistä rahaa mukaan ja tasaraha. Meillä ei ole vaihtokassaa. Arpajaistuotto menee myös Keltaisen ruusun kampanjalle.

Tervetuloa!

Kirsi Niemistö-Smedberg

Zonta-kerho Helsinki II

Kulkuyhteydet: Ratikka 7 menee lähelle, kävelyä ratikkapysäkiltä vain n 200 metriä kahvilaan.

”Korttelikahvila Mariankatu 18 on Kruununhaan keskelle avattu korttelikahvila. Yhteisöllisen kahvilan ovat perustaneet Kruununhaan asukkaat. Sittemmin sana tunnelmallisesta kahvilasta on kiirinyt ja nykyään korttelikahvilan omistajina toimii yli 40 ruoan, taiteen, tieteen ja kulttuurin ystävää. Kahvila palvelee kaupunkilaisia arkisin aamiaisella ja lounaalla aina myöhään iltapäivään asti. Viikonloppuisin pöytään katetaan herkullinen brunssi.”

Tässä linkki Hesarin juttuun kahvilasta: https://www.hs.fi/ruoka/art-2000008335137.html

Kerhon kk-kokous 11.9.2023 klo 17.30 Liisan luona

Tervetuloa tutustumaan puolijalokivien kiehtovaan maailmaan ja maistelemaan erikoisjuomia!
 
Kiehtovat puolijalokivet; Liisa kertoo, mitä ne ovat ja mitä tarinoita ja mystiikkaa niihin liittyy,
minkälainen on ruusukvartsin, akvamariinin, ametistin, jaden ja peridootin ym. luonne, erikoisominaisuus ja maailma.
Miltä maistuu Peach Tea, Green Apple, Orange Cola, Red Berry tai vaikka alkoholipitoinen
Croc-Tail -cocktail? Jarkko Lehtinen esittelee erikoisjuomia, joita pääsemme maistelemaan. Valikoimaan kuuluvat myös mm. maitokahvi, maitokaakao ja sokeriton kola.
Kokouksessa Kirsi jakaa liput 14.9. Porvoon konserttiin ja 20.9. Kansallisteatteriin Tytöt, jotka ajattelevat olevansa yksin -näytökseen.

Teatteriesitys

Keskiviikkona 20.9. klo 19 Kansallisteatterissa Tytöille, jotka ajattelevat olevansa yksin -näytelmän ennakkonäytös, joka pohjautuu Ujuni Ahmedin kirjaan ja tarinaan. Lipun hinta on a´45 €, josta tuotto kerholle a´9 €. Ilmoittautumiset ja lipputilaukset Kirsille kniemistosmedberg@gmail.com