Ilmoittautuminen ja maksaminen

Ilmoittautuminen avataan pian! Ilmoittautuminen on avoinna 24.9. saakka, early bird -rekisteröinnin hinta on voimassa 10.9. asti. 

Tarvittaessa voit ottaa ilmoittautumiseen liittyvissä asioissa yhteyttä järjestäjiin: piirikokousvarkaus(at)zonta.fi

Ilmoittautuminen / Maksaminen Webropl Events • Registration >>>

Ilmoittautuminen tapahtuu vain Webropol Events -lomakkeen avulla, josta voit valita osallistumiset eri tilaisuuksiin. Suora tilimaksu ei ole enää mahdollinen.
Webropol Eventsiin on liitetty Paytrail maksuvälityspalvelu sisältäen yleisimmät maksutavat. (Pankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki Korttimaksaminen: Visa, Mastercard Mobiilimaksaminen: Mobilypay, Pivo ja Siirto).

Valitsemasi osallistumiset lasketaan yhteen automaattisesti tarkista lista (ota tiedot talteen itsellesi vaikka kuvankaappauksella) ja suorita maksu heti ilmoittautumisen päätteeksi.
Rekisteröinti eli ilmoittautuminen piirikokoukseen on voimassa, kun maksu on suoritettu. Maksun saaja on Paytrail. Paytrail lähettää antamaasi sähköpostiin vahvistuksen maksusta, joka on yhteenlaskettu summa ei erittelyjä.

Zonta-torin esittelijöiden ilmoittautuminen

Joku Zonta-torille tulevista esittelijöistä ilmoittaa toriosallistumisesta oman ilmoittautumisensa yhteydessä. Esittelypöydän hinta on 20 e, joka maksetaan ilmoittautujan maksun yhteydessä.

Mahdolliset kyselyt voi tehdä osoitteessa piirikokousvarkaus@zonta.fi

Ilmoittautumisen peruminen

Viimeistään 15.9.2023 peruutuksista palautetaan kaikki maksetut maksut. Jos peruminen tapahtuu 15.9.2023 jälkeen, ei maksuja palauteta. Suosittelemme varautumaan tällaisia tapahtumia varten matkavakuutuksella.

Kerhon edustajailmoitus ja edustajien materiaalit

Kerhon puheenjohtaja ilmoittaa edustajan(t) (delegaatti) ja valtakirjan(t) (proxy) erillisellä Webropol -lomakeella, jotka löytyvä piirikokousaineiston sivulta. Piirikokousaineisto sivulta löytyy Piirikokous- ja edustajan ohjeet sekä kaikki varsinaiseen kokoukseen liittyvät asiat edustajalle. Piirin INTRASTA löytyy esityslista liitteineen sekä vaaliehdokkaiden esittely.

Osallistumismaksut

 • Osallistumismaksut
  Pe-iltapäivän vierailu luostareissa (omakustanne) 50 euroa lisäohjelma
  Rekisteröinti early bird (10.9.2023 mennessä) 35
  Rekisteröinti 11.9-17.9.2023 55
  Perjantain tulojuhla 30
  Lauantain kokouspaketti 55
  Lauantain iltajuhla 72
  Sunnuntain kokouspaketti 30
  Sunnuntain lounas (maksu suoraan hotellille) 21