Zonta International Piiri 20 Vuoden Zonta 10.10.20 Porissa

Piiri 20 onnittelee Anjaa ja toivoo, että hän jatkaa samalla innolla zontimista jatkossakin! Anja on ollut zonta vuodesta 2001 lähtien ja ehtinyt toimia vastuullisissa tehtävissä niin kerho-, alue- kuin Piiritasolla. Hän on mm. toiminut Piirin stipenditoimikunnassa vuodesta 2009 lähtien.

Tässä lyhyt yhteenveto Helsinki IV:n, Anjan oman kerhon, perusteluista:

”Anja Kuosa on Zonta-ideologian esimerkillisesti sisäistänyt, laajalla sydämellä Zonta-aatteen puolesta työtä tekevä jäsen. Anjalle on ominaista keskittyminen aatteen sisältöön ja hän löytää muutamalla sanalla olennaiset asiat. Hän kehittää merkityksellisiä toimintamuotoja, löytää yhteistyökumppaneita ja organisoi asiat niin, että on helppo tulla mukaan ja hankkeet koetaan yhteisiksi. Hankkeet pysyvät hyvin hänen hallinnassaan.

Anja näkee varainkeruun haasteena, joka voi tuottaa iloa ja hyvinvointia osallistujille. Anja tarttuu vastuullisesti tehtäviin, keskustelee, organisoi, junailee ja järjestää.  Anja on esimerkillinen 2020 -luvun zonta, joka toteuttaa zonta-spirittiä omassa elämässään monipuolisesti.”

Jäsesenyystoimikunta sai seitsemän ”Vuoden 2020 Zonta” -ehdotusta. Joukossamme on toinen toistaan upeampia, Zonta-aatteelle omistautuneita jäseniä, joista jokainen olisi ansainnut tunnustuksen. On ilo huomata, että niin moni kerho halusi muistaa ja kiittää: iso kiitos teille kaikille!

Piirin 20 Jäsenyystoimikunta

Merja Ora