Virtuaalitutustuminen Ateneumin näyttelyyn “Moderni Nainen” perjantaina 18.3.2022 klo 18

Virtuaalitutustuminen Ateneumin näyttelyyn ” Moderni Nainen” perjantaina 18.3. klo 18.

Moderni nainen tarkastelee naistaiteilijoiden roolia ja asemaa 1900-luvun modernismin vuosikymmeninä. Millaiset ovat olleet naisen mahdollisuudet luoda uraa taiteilijana Suomessa? Pohdimme naisen roolia ja esitystapoja niin kuvan tekijänä kuin kuvauksen kohteena. Teemat nivoutuvat edelleen ajankohtaiseen ja tärkeään keskusteluun naisen asemasta ja mahdollisuuksista.

Opastus ei kierrä näyttelysaleissa, vaan opas esittelee teemoja ja teoksia kuvaesityksen avulla. Opastuksen lopuksi on mahdollista esittää kysymyksiä.

Opastus ohjataan Teams-alustan kautta. Voitte osallistua etäopastukselle ryhmänä tai omilta päätteiltänne toimittamamme linkin kautta.

Teams-sovellus tulee ladata mobiililaitteilla, tietokoneella voi liittyä myös verkkoselaimen kautta. Selainta käytettäessä suosittelemme Chromea tai Edgeä päivitettynä uusimpaan versioon. Etäopastukselle osallistuessa verkon nopeuden tulisi olla vähintään 10 Mbit/s tai 4G-yhteys. Etäopastusta ei saa taltioida.

Ilmoittautuminen 14.3. mennessä Kaarina Vuorivirralle ( kaarina.vuorivirta@gmail.com). Osallistumismaksu on 10 €/hlö ja se maksetaan Zonta kerho Helsinki 3:n tilille FI 6740554220104143.  Linkki Teams sovellukseen lähetetään muutamaa päivää ennen tapahtumaa.