SUA VARTEN SOMESSA -hanke digihäirintää vastaan #yhdessä – varainkeruuta musiikki- ja tanssiesityksen avulla 5.10.2022

Hämeenlinnan kevätseminaarissa Zonta Piirin 20 Palvelutoimikunta esitteli tulevan Keltaisen Ruusun kampanjan 2022 – 2024 suuntaviivat.

Alueen 1 kerhojen yhteisissä neuvotteluissa käynnistettiin kampanjalle välttämätöntä varainhankintaa ja näkyvyyden saamista jo nyt.

Olemme varaamassa lippuja Helsingin perinteikkään Aleksanterin teatterin ohjelmistoon tulevasta esityksestä IHONI ON PEHMEÄ 5.10.2022 klo 19.

Teoksen on tuottanut Katja Lunden Company & Stinako. Kyseessä on musiikki- ja tanssiesitys (kesto n.1 t). Sen sisältö sopii hyvin teemaamme, kyse on naisten ja tyttöjen elämästä ja selviytymisestä. Kuvaus löytyy Aleksanterin teatterin sivuilta: https://www.aleksanterinteatteri.fi/

Esitykseen loppuun saamme käyttää Zonta-puheenvuoron.

Liput ovat jo yleisessä myynnissä.

Saamme kerhoille ryhmäliput hintaan 23 €/lippu. Teatterin peruslipun hinta on 35 €, jolla voimme ne myydä. Tuloa voisimme siten saada 12 €/lippu. Alueen 1 kerhot käyttävät saamansa tulot kokonaisuudessaan kampanjan tukemiseen.

Toivomme, että kiinnostusta ja kannatusta löytyy Alueen 1 ulkopuoleltakin, zontilta, ystäviltä, perheenjäseniltä.

Tuetaan hanketta #YHDESSÄ !

Otan vastaan varauksia ja annan lisätietoja, mielellään ennen 15.6.2022. Toki vielä ehtii elokuussakin, jos lippuja vain on saatavissa.

Anja Kuosa, Zonta-kerho Helsinki IV, kerhon palvelutoimikunnan jäsen

Puh.050-3533950               Sähköposti: anja.kuosa@gmail.com