Porin kerhojen kutsu saapua piirikokoukseen Porissa 9.-11.10.2020

Hyvät Zontat,

Mu Pori o kaunis ja Yyteriki, kuten voidaan todeta videosta ”Löydä uusi mukavuusalueesi – Visit Pori”. Sen myötä toivotamme teidät lämpimästi tervetulleiksi Zonta International Piiri 20 ry:n 49. piirikokoukseen, joka pidetään 9.-11.10.2020 Virkistyshotelli Yyterissä Porissa, ja muutenkin tutustumaan Poriin ja sen lähiympäristöön ennen tai jälkeen piirikokouksen. Pori tunnetaan kesätapahtumien mekkana, mutta syysverhon laskeuduttua kaupunkiin sen takaa voi löytää oikean aarrekammion.

Porissa ei keskitietä kuljeta. Asiat syntyvät ja kasvavat laidoilta käsin. Porispere, Pori Jazz ja SuomiAreena ovat aikanaan ponnistaneet marginaalista, samoin erikoisuudet, kuten vaikkapa nakurannat ja talvisurffaus Yyterissä. Pori saattaa haastaa kokijaansa, mutta palkitsee löytämisen ja uuden kokemisen ilolla – uudella mukavuusalueella. Pori pääsee ihon alle.

Piirikokouksen teemana on ”Inspiroidu – jätä jälkesi Zontan uuteen vuosisataan”. Kokouksen yhteydessä on luvassa mielenkiintoisia esitelmöitsijöitä, mieleenpainuvia musiikki- ja tanssiesityksiä, luonnon lumoa sekä antoisaa oheisohjelmaa. Lupaamme, ettemme laita teitä pärekoriin emmekä vedä teitä pitki Porin torrii, vaan pyrimme järjestämään kiinnostavan ja innostavan kokousviikonlopun.
Porissa suhtaudutaan elämään, ympäristöön ja tekemiseen intohimoisesti. Porissa kulmia ei koskaan hiota liian pyöreiksi ja vastakohdille löytyy tilaa. Järki voi olla joskus jäässä, mutta tunteisiin Pori menee aina. Siihen voi välillä mennä hermot, mutta vain koska se on niin rakas. Se itkettää, naurattaa ja ennen kaikkea koskettaa.

In Pori, you will meet happy people (a proven fact), enjoy cultural experiences and city bustle, and relax in the peace and quiet of nature. You will enjoy spending time together at the Yyteri beach. Come and leave your footprint in Yyteri sands, too. Looking forward to seeing you all in Pori in October.
Kutsume teid vaimu värskendama, et jätta oma jälg Zonta uude sajandisse. Näeme Yyteris oktoobri teisel nädalavahetusel. Tere tulemast Porisse!

Nähdään Yyterissä lokakuun toisena viikonloppuna!

Zonta Club of Pori I and Zonta Club of Pori II

www.visitpori.fi
www.visityyteri.fi

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]