YOUNG WOMEN IN PUBLIC AFFAIRS AWARD – STIPENDIEN HAKU ALKANUT!

Zontajärjestö edistää sukupuolten tasa-arvoa kannustamalla tyttöjä ja naisia hakeutumaan koulutukseen ja työhön perinteisesti miehisille aloille ja yhteiskunnallisiksi vaikuttajiksi. Jaamme lahjakkaille nuorille naisille stipendejä ja apurahoja.

Parhaillaan on menossa Young Women in Public Affairs Award -stipendien haku; se on kohdistettu 16-19-vuotiaille naisille, joilla on näyttöä vapaaehtoistyöhön sitoutumisesta.

Young Women in Public Affairs Award -palkinto on perustettu 1990.

Vuosittain jaetaan 37 stipendiä, kukin arvoltaan 5 000 dollaria.

Ota yhteyttä Mikkelin Zontiin! Sähköpostiosoitteemme on mikkeli@zonta.fi

 

Naisten Kynästä- Sävellyksiä ja runoutta läpi Euroopan aikojen

Järjestämme hyväntekeväisyyskonsertin yhdessä Mikkelin musiikkiopiston kanssa maaliskuussa. Tulossa on ainutlaatuinen tilaisuus jossa esitetään naissäveltäjien ja -runoilijoiden luomaa musiikkia! Konsertissa kuullaan kamarimusiikkia mm. saksalaiselta Clara Schumannilta, ranskalaiselta Lili Boulangerilta ja rantasalmelaiselta Laura Netzeliltä sekä L. Onervan runoihin sävellettyjä suomalaisia lauluja Leevi Madetojalta ja Ilkka Kuusistolta. Musiikin ohessa kerrotaan, millaisissa yhteiskunnan pyörteissä naiset ovat taidetta luoneet.

Konsertin tuotto ohjataan ”Digihäirintää vastaan #yhdessä” projektiin. Lisätietoja Zontat #yhdessä digihäirintää vastaan

Liput ovat jo myynnissä; hankithan omasi ottamalla yhteyttä zonta.mikkeli@gmail.com tai Anne Hokkanen 050-5453074. Lippuja saatavana myös Mikkelin Musiikkiopiston kahvilassa (käteismaksu) tai ovelta ennen konserttia (käteinen tai pankkikortti).

Lipun hinta 30 euroa sisältää pienen tarjoilun väliajalla.