Kutsu urheilun kansainväliseen tasa-arvoseminaariin 19.9.23

Tervetuloa urheilun kansainväliseen tasa-arvoseminaariin 19.9.23

Naisjärjestöjen Keskusliitto järjestää yhteistyössä Finlands Svenska Idrottin, Yle Urheilun ja Hanasaaren kulttuurikeskuksen kanssa huippuluokan kansainvälisen “Let´s be better: Changing the culture of sport – Leadership, diversity and gender in sport” -seminaarin.

Tilaisuuden keskeisiä teemoja ovat monimuotoisuus, johtajuus ja sukupuolten tasa‑arvo urheilussa. Tilaisuus on englanninkielinen.

Puhujina muun muassa tuore urheiluministeri Sandra Bergqvist, urheilun transkysymysten tutkija Joanna Harper Loughborough’n yliopistosta, European Lesbian and Gay Sports Federationin pääsihteeri Sarah Townsend, Olympiakomitean pääsihteeri Taina Susiluoto ja huippu-urheiluyksikön johtaja Matti Heikkinen, SUEKin pääsihteeri Teemu Japisson, Hankenin johtamisen professori Janne Tienari, USA:n naisten kansallisen koripalloliigan perustaja ja BIG EAST-konferenssin nykyinen komissaari Val Ackerman sekä urheilijat Sini Pyy ja Lotta Schelin.

Aika: 19.9.2023 klo 10–15
Paikka: Hanasaaren ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus (Hanasaarenranta 5, Espoo) ja etäyhteys

Osallistumismaksu on 25 € paikan päällä osallistuville (sisältää runsaan aamiaisen ja lounaan). Etäosallistuminen on maksutonta.

Tilaisuuden ohjelma löytyy täältä.

Ilmoittaudu mukaan tämän linkin kautta viimeistään 5.9.

Lämpimästi tervetuloa!


Naisjärjestöjen Keskusliitto – Kvinnoorganisationernas Centralförbund ry on vuonna 1911 perustettu sukupuolten tasa-arvoa edistävien naisjärjestöjen kattojärjestö, johon kuuluu yli 70 jäsenjärjestöä ja yhteensä noin 400 000 jäsentä. Naisjärjestöjen Keskusliiton tavoitteena on naisten aseman, sukupuolten tasa-arvon ja tyttöjen ja naisten oikeuksien edistäminen .

 

Naisjärjestöjen Keskusliitto – Kvinnoorganisationernas
Centralförbund ry

www.naisjarjestot.fi
#naisjärjestöt
#TasaArvoTeot

Uutiskirjeen postituslistan tietosuojaseloste