Ideariihi 23.8

Hyvät Zontaladyt

Kausihan alkoi jo kesäkuussa hienolla taidekokemuksella Villa Kokkosessa, mutta nyt on aika ryhtyä tositoimiin. Taiteen merkeissä tavataan nytkin, kun ideariihi pidetään Invalidisäätiön Orton-sairaalan tiloissa toimivassa Galleria Ortonissa. Siellä yhteyspäällikkö Sirpa Viljanen esittelee meille gallerian toimintaa ja tämänhetkistä näyttelyä. Paikalla on myös gallerian johtaja, professori Seppo Seitsalo.

Noin tunnin pituisen esittelyn aikana nautimme omakustanteiset kahvit suolaisen ja makean purtavan kera. Tarkka hinta ei tässä vaiheessa ole tiedossa, mutta varatkaa vähän rahaa arpajaisiakin varten (kukas se voittikaan Villa Kokkosessa…?). Sen jälkeen pidämme kuukausikokouksen sekä keräämme ideoita tulevan kauden toimintaan.

Viikonpäivä on poikkeuksellisesti keskiviikko, 23.8. klo 18. Orton-sairaalan osoite on Tenholantie 10 Ruskeasuolla. Tulkaa ajoissa, tapaamme kuudelta pääaulassa, josta jatkamme yhdessä muihin tiloihin.

Pyydän että ilmoitatte tuloaikeistanne minulle viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa, siis tulevana keskiviikkona 16.8. Toivon että mahdollisimman moni pääsee paikalle!

Ihanaa loppukesää!

Sirkka