Missing Amelia Earhart – teatteri-ilta Helsingissä

SAMPO-nukketeatterissa, Erottajankatu 7, Helsinki

Amelia Earhart, tuo legendaarinen ja salaperäisesti kadonnut naislentäjä, on ollut esikuva naisille jo 80 vuoden ajan. Nukketeatterintekijä Merja Pöyhönen on tehnyt esityksen Ameliasta ja tammikuun 13. päivänä meillä on mahdollisuus päästä katsomaan tuo esitys. Sekä esitys että sen luoja, näyttelijä Merja Pöyhönen, ovat saaneet erinomaiset arvostelut esityksistä Helsingissä ja Turussa ja on upeaa, että saimme mahdollisuuden järjestää näytelmän myös Helsinkiin.
Saliin mahtuu 125 katsojaa ja esitys on tarkoitettu 13 vuotta täyttäneille.

Esityksen jälkeen Merja Pöyhönen on lupautunut keskustelemaan kanssamme teatterin kahviossa.
Lipun hinta on €25 ja siitä saadun tuoton Stipenditoimikunta ja lippuja myyvät kerhot lahjoittavat Amelia Earhart Fellowship-rahastolle.

Kuvataiteilja Sinikka Hentinen on lahjoittanut oman taulunsa palkinnoksi arpajaisiin, jonka Helsinki IV järjestää. Arvan hinta on €5 ja kolme arpaa €10.

Tule mukaan katsomaan aikuisten nukketeatteria tai osta lippu läheisellesi tai ystävällesi joululahjaksi!

Lipun hinta on 25 euroa, josta 10 euroa lahjoitetaan Amelia Earhart-rahastoon. Lippuja on vielä jäljellä, ota yhteyttä joulukuun 18. päivään mennessä Laura Krögeriin (laura.kroger@kolumbus.fi tai 050-516 9797).

Tervetuloa jälleen muistamaan Ameliaa, lentäjäpioneeria ja esimerkillistä Zontaa, jonka kohtalo kiinnostaa tutkijoita yhä ja jonka muistoa me Zontat vaalimme koko tammikuun joka vuosi ja erityisesti tammikuun 10. päivänä, mikä on se virallinen Amelia Earhart- päivä, vaikkakin meillä järjestelyjen vuoksi nyt lauantaina 13. tammikuuta 2018 klo 18.00.


Tapahtuman tiedot

  • Aika:

Share This