LAHJA LAUTASELLA hyväntekeväisyysbrunssi siirretty syksyyn 29.10.2022

Vuoden tauon jälkeen, jo seitsemättä kertaa, LAHJA LAUTASELLA hyväntekeväisyysbrunssi 29.10.2022 alkaen klo 13.
Paikkana jälleen Kupittaan Paviljonki. Perinteiseen tapaan ohjelmassa on vatsan täydeltä maukasta ruokaa, jännittävät arpajaiset, sekä rentoa ja mukavaa yhdessäoloa.
Ohjelmanumerona tänä vuonna Zonta kerhomme jäsenen, näyttelijä Eija-Irmeli Lahden esitys ”Ikäisekseen hyvin säilynyt…”
Lahjakortin hinta on 29 euroa. Tapahtuman tuotot lahjoitetaan Zonta Internationalin kansainvälisiin palveluprojekteihin.
Tätä tilaisuutta et halua jättää väliin!

Lahjoituksemme Mannerheimin Lastensuojeluliitolle

Lahjoitimme Lahja lautasella- brunssin tuotoista 500 euroa Mannerheimin Lastensuojeluliiton lasten ja nuorten puhelimelle. Se tekee äärettömän tärkeää työtä ja työn merkitys on entisestään korostunut korona-aikana.

Lahja lautasella-brunssi kuudetta kertaa!

Kerhomme jokavuotinen huipputapahtuma eli Lahja lautasella-hyväntekeväisyysbrunssi järjestettiin nyt jo kuudetta kertaa 1.2.2020. Tapahtumapaikkana oli jälleen Kupittaan Paviljonki. Olemme erittäin kiitollisia Kupittaan Pavinjongille siitä, että he ovat halunneet tehdä kanssamme yhteistyötä jo useamman vuoden ajan ja ovat olleet osaltaan tukemassa toimintaamme.
Paikalle oli kerääntynyt lähes 80 Zonta-toiminnan ystävää. Kuulimme Kisu Korren mielenkiintoisen kertomuksen omasta polustaan yksityisyrittäjänä. Brunssin päätteeksi jaoimme arpajaisten palkinnot kaikille onnekkaille.
Haluamme kiittää kaikkia mukana olleita. Erityiskiitokset Kupittaan Paviljongille, Kisu Korsille sekä arpajaispalkintoja lahjoittaneille yrityksille ja yksityishenkilöille.