Stipenditoimikunta kiittää onnistuneen MISSING AMELIA EARHART nukketeatteriesityksen toteuttajia ja osallistujia

Scholarship Committee

Biennium 2016 – 2018

STIPENDITOIMIKUNTA KIITTÄÄ…

Meillä kaikilla oli harvinainen tilaisuus 13. tammikuuta 2018, jolloin Stipenditoimikunta tradition mukaisesti muisti Amelia Earhartia hänen nimikkokuukautenaan.

Saimme järjestäjäkerhon toimeliaisuuden ansiosta tänä vuonna nähdä mielenkiintoisen suomalaisen nukketeatteriesityksen

MISSING AMELIA EARHART,

joka aikaisemmin syksyllä herätti huomiota, kun se esitettiin Helsingissä. Täysilukuinen yleisö sai nähdä kahtiajakoisen tulkinnan Amelian elämän viime vaiheista, esittäjänään käsikirjoittaja – näyttelijä Merja Pöyhönen, joka oli kuin Amelia itse kasvoiltaan ja olemukseltaan.

Zonta-kerhot Helsinki III, Helsinki IV ja Tuusula-Kerava-Järvenpää osallistuivat illan onnistumiseen ansiokkaasti ja Helsinki IV:n jäsenet erityisesti kunnostautuivat varsinaisena unelmatiiminä järjestelyissä ja siitä suurkiitos kaikille teille, jotka hoiditte illan kulun niin mallikkaasti, Zonta Boy-isoisästä lapsenlapsiin. Tulos oli erinomainen ja voimme jälleen muistaa Amelia Earhart-rahastoa tuotolla, jolla varmistamme osaltamme, että rahasto tulevaisuudessakin pystyy rahoittamaan lahjakkaiden nuorten naisten avaruustutkimukseen ja -teknologiaan liittyviä väitöskirjatöitä

Kansainvälinen Amelia Earhart-toimikunta käsittelee parhaillaan yli 140:ää hakemusta ja tulokset on luvattu toukokuussa. Vuoden 2019 haku alkaa elokuussa.

Sydämelliset kiitoksemme teille kaikille, jotka tänä vuonna osallistuitte ja tervetuloa jälleen ensi vuoden tammikuussa – perinne jatkuu…

Zonta International Piiri 20 Stipenditoimikunta

Anja Kuosa, puheenjohtaja

Eija Salo, sihteeri