Seminaari onnistui hienosti!

Saimme kuulla Nainen työelämässä -seminaarissa kolme vaikuttavaa ja asiantuntevaa esitelmää. Gasumin toimitusjohtaja, tekniikan tohtori Johanna Lamminen muistutti, että toimenpiteet ilmastonmuutoksen ehkäisemiseksi on tehtävä tänään. Siksi kaikki olemassa oleva tekniikka on otettava käyttöön nyt heti.

Johtavana tutkijana Lukella työskentelevä filosofian tohtori Tytti Sarjala toivoi, että kaikki se puu, joka Suomessa hakataan, käytettäisiin tarkemmin, ja siitä otettaisiin näin kaikki mahdollinen hyöty irti. Lukessa tutkitaankin parhaillaan paljon puun tuotannon sivuvirtoja.

Tietojohtamisen yksikön päällikkönä Tampereen yliopistossa toimiva kauppatieteen tohtori Nina Helander esitteli Tampereen uutta korkeakouluyhteisöä sekä tietojohtamista. Hän kertoi, että tietojohtamisen yksikössä luodaan tiedosta arvoa yhdistämällä teknologiaa, ihmisiä ja liiketoimintaa.

Puheiden välissä kuultiin musiikkia ja taukojumpattiin. Seminaariannin täydensivät kahvipöydän runsaat tarjoilut. Oma Zonta-joukkomme erottautui yleisöstä iloisesti keltaiset huivit kaulassa.

Kiitos kaikille seminaariimme osallistuneille!

   

Nainen työelämässä -seminaari 26.10.

NAINEN TYÖELÄMÄSSÄ

– seminaari juuri sinulle

Kahvitarjoilu klo 14. Tarjolla suolaista ja makeaa

Tervehdyssanat Brita Lamminen

Intohimona puhtaampi tulevaisuus

Johanna Lamminen, toimitusjohtaja Gasum Oy, tekniikan tohtori

Kuoresta kultaa -metsien arvoaineet hyödyksi

Tytti Sarjala, johtava tutkija Luke, filosofian tohtori

Musiikkia

Laulu: Senja Wallin, säestys: Mika Sihvonen

Tietojohtaminen – yksilön, organisaation ja yhteiskunnan hyväksi

Nina Helander Professori, yksikön päällikkö Tietojohtamisen yksikkö, Tampereen yliopisto

Lämpimästi tervetuloa Nainen työelämässä -seminaariimme Koulu- ja kulttuurikampus Kaarnaan, Parkanoon (Satakunnakatu 36). Zonta Club of Sata-Häme toimii viiden kunnan alueella: Ikaalisissa, Hämeenkyrössä, Jämijärvellä, Kihniössä ja Parkanossa. Olemme toimineet vuodesta 1995 Zonta International Piirin 20 jäsenjärjestönä.

Seminaarin tuotto käytetään Zonta hyväntekeväisyyskohteisiin kansainvälisten rahastojen kautta sekä lähelle, mm. nuorten tyttöjen musiikkiharrastuksen tukemiseen.

Apteekissa seminaaripäivän suunnittelua 15.8.2019

Zonta Sata-Hämeen naiset aloittivat syyskautensa tutustumalla Parkanon apteekin uusiin tiloihin. Väljää ja valoisaa apteekkia esitteli Zonta-siskomme, apteekkari Jaana Katajamäki. Kokouksen pääasia olivat Parkanon uudessa Koulu- ja kulttuurikeskus Kaarnassa pidettävän naistenpäivän järjestelyt. Nyt kannattaa jo varata kalenteriin lauantai 26. lokakuuta Nainen työelämässä -teemalla pidettävälle iltapäivän seminaarille, johon on tulossa tasokkaita ja asiantuntevia esitelmiä.