ROHKEUTTA MENTOROINNILLA – HAKU OHJELMAAN KÄYNNISSÄ !!

  

ROHKEUTTA MENTOROINNILLA – HAKU OHJELMAAN KÄYNNISSÄ !!

Kaipaatko lisää näkökulmaa, uusia ajatuksia työhösi liittyen? Vai oletko ajatellut työpaikan vaihtoa, mutta et tiedä, miten siihen tarttua? Mitkä ovat parhaat ominaisuutesi, entä mitä heikkouksiasi jännität?  Kuinka esittäytyä ja mitähän vastauksistasi ajatellaan? Haluatko päällikkötyöhösi ajatuksenvaihtoa ja kuulla erilaisia kokemuksia?

Jos vastaat KYLLÄ, niin ZONTIEN MENTOROINTIOHJELMA ON  JUURI SINULLE, TULEVA AKTORI !!

Tunnet oman toimialasi hyvin ja koet, että hiljaisen tiedon siirto olisi hyvä keino tukea nuorempia zontia heidän työelämän haasteissaan? Projektien vetäminen ja haasteiden peittoaminen on sinulle tuttua. Tai oletko jäänyt pois työelämästä, mutta tunnet, että sinulla olisi vielä paljon annettavaa?

Jos vastaat KYLLÄ, niin ZONTIEN MENTOROINTIOHJELMA ON SINUA VARTEN, TULEVA MENTORI !!

Zonta-mentorointiohjelmalla järjestömme haluaa tukea jäseniään heidän urallaan, jotta naiset saavat tarvitsemansa tuen ja huomion uran eri vaiheissa. Mieti omalta kohdaltasi, mikä aihe on sinulle tärkeä, johon ammatillisesti tarvitset tukea. Tai vastaavasti voit antaa tukea. Myös omia tavoitteita on jo ennen ohjelmaan hakemista hyvä pohtia.

Mentorointiohjelman pilottiohjelma oli menestys ja onnistui kaikilla mittareilla yli odotusten. Lisäksi ohjelma pääsi mukaan Naisjärjestöjen keskusliiton kampanjaan ”100 tasa-arvotekoa Suomessa” yhtenä teoista. Naistenpäivän juhlatapahtumassa 8.3.2017 Tampere-talolla Zontien mentorointiohjelma nostettiin kahden muun tasa-arvoteon kanssa näyttävästi esille. Yleisönä tapahtumassa oli mm pääministeri Juha Sipilä ja Governorimme Tuija Kirveskari-Tähtinen.

Ohessa vielä muutamia kommentteja pilottiohjelmaan osallistuneilta:

  • Mentorointiprosessi toimi hyvin. Yhteisiä tapaamisia oli riittävästi. Yhteinen oivaltava vuorovaikutus aktorin kanssa antoi suurta mielihyvää, ja hauskaa oli.
  • Joka kerta, kun lähdin tapaamisesta ajamaan kotiin päin, tuli ihmeellisen kevyt olo ja suunnaton ilo. Olipa ihanaa
  • SUURI KIITOS mahdollisuudesta olla mukana tässä ihka ensimmäisessä Zonta mentorointiohjelmassa! Minulle keskustelut mentorini kanssa ovat olleet äärettömän luottamuksellisia, syvällisiä, TÄRKEITÄ, avartavia ja koko elämän kirjon sisällään pitäviä. Olen syvästi kiitollinen
  • Mentoritoiminta on hauskaa! Huomasin matkan varrella, että omassa urapolussa on ollut vauhtia ja mutkia, mutta kaikesta voi ottaa oppia. Kaikkein hämmästyttävintä oli havaita, että pahimmat mokansa ja kolhunsa pystyy jo muistamaan lempeästi ja ymmärtäen, jopa huumorin sävyttämänä.
  • Erittäin virkistävä kokemus, eikä vähiten osaavan, kehittyvän ja yhteistyökykyisen aktorin johdosta.
  • Meidän henkilökemiat toimivat enemmän kuin erittäin hyvin ja uskon että jatkossakin pidämme yhteyttä! Ajallisesti koin välillä haastavaksi palapelin (työ, koti, vapaa-aika), mutta mentorointi toi siihen aina uutta pirskettä!

OLE ROHKEA, HAASTA ITSESI & HAE MUKAAN !!

Ohjelman perustiedot |PDF |

Laitathan hakemuksen Tuulalle. tuula.ratia@elisanet.fi

Lähetä hakemus | WORD |

Mikäli tästä jäi jotain kysymyksiä, niin olethan yhteydessä Zonta-mentorointitiimiin.

Ystävällisin terveisin

Mentorointitiimi

Tuula Ratia-Pulkkinen, pj.  tuula.ratia@elisanet.fi, 0400 620 801, Zonta Club of Vantaa II
Marjukka Aaltonen  marjukka@kolumbus.fi, 050 420 4205, Zonta Club of Tuusula-Kerava-Järvenpää
Maija Laaksonen  laaksonen.mp@gmail.com, 050 324 2949, Zona Club of Tapiola
Anja Rouhiainen  anja.rouhiainen@kolumbus.fi, 050 529 9833, Zonta Club of Helsinki IV