Ilmoittautuminen ja maksaminen

Ilmoittautuminen avataan pian!

Ilmoittautuminen on avoinna 20.9.2024 saakka.

Early bird -rekisteröinnin hinta on voimassa 6.9.2024 asti. 

Tarvittaessa voit ottaa ilmoittautumiseen liittyvissä asioissa yhteyttä järjestäjiin: piirikokousjyvaskyla(at)zonta.fi

Ilmoittautuminen / Maksaminen Webropl Events • Registration >>>

Ilmoittautuminen tapahtuu vain Webropol Events -lomakkeen avulla, josta voit valita osallistumiset eri tilaisuuksiin. Suora tilimaksu ei ole enää mahdollinen.
Webropol Eventsiin on liitetty Paytrail maksuvälityspalvelu sisältäen yleisimmät maksutavat. (Pankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki Korttimaksaminen: Visa, Mastercard Mobiilimaksaminen: Mobilypay, Pivo ja Siirto).

Valitsemasi osallistumiset lasketaan yhteen automaattisesti tarkista lista (ota tiedot talteen itsellesi vaikka kuvankaappauksella) ja suorita maksu heti ilmoittautumisen päätteeksi.

Rekisteröinti eli ilmoittautuminen piirikokoukseen on voimassa, kun maksu on suoritettu. Maksun saaja on Paytrail. Paytrail lähettää antamaasi sähköpostiin vahvistuksen maksusta, joka on yhteenlaskettu summa ei erittelyjä.

Zonta-torin esittelijöiden ilmoittautuminen

Zonta-kerho ilmoittaa osallistumisestaan Zonta-torille jonkun oman kerhonsa zontan ilmoittautumisen yhteydessä.
Zonta-torin myyntipaikka on ilmainen, mutta paikkoja on rajoitetusti (noin 15 kpl).

Mahdolliset kyselyt voi tehdä osoitteessa piirikokousjyvaskyla@zonta.fi

Ilmoittautumisen peruminen

Viimeistään 10.9.2024 peruutuksista palautetaan kaikki maksetut maksut. Jos peruminen tapahtuu 10.9.2024 jälkeen, ei maksuja palauteta. Suosittelemme varautumaan tällaisia tapahtumia varten matkavakuutuksella.

Laita peruutus sähköpostitse piirikokousjyvaskyla@zonta.fi

Kerhon edustajailmoitus ja edustajien materiaalit

Kerhon puheenjohtaja ilmoittaa edustajan(t) (delegaatti) ja valtakirjan(t) (proxy) erillisellä Webropol -lomakeella, jotka löytyvä piirikokousaineiston sivulta. Piirikokousaineisto sivulta löytyy Piirikokous- ja edustajan ohjeet sekä kaikki varsinaiseen kokoukseen liittyvät asiat edustajalle. Piirin INTRASTA löytyy esityslista liitteineen.

Osallistumismaksut

***

Majoitus

Majoitus varataan erikseen. Jokainen kokoukseen osallistuja varaa itsenäisesti, tarpeidensa mukaan, majoituksensa suoraan hotelli Versosta, jonne on sovittu sopimushinta tai jostakin muusta hotellista. Tässä linkki Majoitus-sivulle