PUHUJIEN JA ESIINTYJIEN ESITTELY

Ilona Rauhala

Ilona Rauhala on työelämän kehittämiseen ja valmentamiseen erikoistunut psykologi, joka haluaa auttaa ihmisiä tekemään työnsä hyvin. Hänellä on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus organisaatioiden kehittämisestä ja valmentamisesta. Rauhala on julkaissut useita kirjoja ja hän tuli tunnetuksi omaa nimeään kantavasta psykologisesta keskusteluohjelmasta Yle TV 1:llä vuosina 2007-2008 ja on sen jälkeen tehnyt paljon yhteistyötä median kanssa niin televisiossa kuin lehtien palstoilla.

Kutsumuksena on auttaa työelämän avainhenkilöitä soveltamaan psykologista tietoa suorituksen ja muutoksen johtamisen apuna. Suomalaisen palvelukulttuurin kehittäminen on sydäntä lähellä ja hän valmentaa psykologisen pääoman merkityksestä onnistumiselle, palvelukulttuurille ja kilpailukyvylle. ”Whenever people are involved, it is my playground”. www.ilonarauhala.fi

Salla Tuominen
Vice President, Zonta International & Zonta International Foundation

Salla on kolmannen sukupolven Zonta vuodesta 2005 ja Zontakerho Helsinki I:n jäsen. Hän on Zonta Internationalin ja Zonta International Foundationin Vice President (hallituksen varapuheenjohtaja ja kansainvälisen presidentin sijainen) ja johtoryhmän (Executive Committee) jäsen. Kaksivuotiskaudella 2018-2020 hän toimi Zonta Internationalin ja Zonta International Foundationin kansainvälisenä johtajana eli hallituksen jäsenenä (Director). Aiemmin hän on toiminut Zonta Internationalin Advocacy Committeen jäsenenä, Zonta International Piiri 20:n governorina, lt. governorina, aluejohtajana, vara-aluejohtajana ja piirisihteerinä.

Sallalla on oikeustieteen maisterin tutkinto Helsingin yliopistosta. Hän on osakkaana kansainvälisessä asianajotoimisto DLA Piperissä erikoistuen yhtiöoikeuteen, yritysjärjestelyihin ja pääomamarkkinatransaktioihin. Syksyllä 2019 Suomen Asianajajaliitto palkitsi Sallan oikeusvaikuttaja-palkinnolla hänen työstään naisten ja tyttöjen oikeuksien edistämiseksi Zonta Internationalin kautta.

Sallan kiinnostuksen kohteisiin kuuluvat Zontatoiminnan lisäksi koirat ja erilaiset urheilulajit kuten hiihto eri muodoissa, vuorikiipeily, ringette ja taekwondo sekä lukeminen.

Harri Ketamo

Harri Ketamo (FT) on yrittäjä ja riippumaton tutkija. Tällä hetkellä hän kehittää perustamassaan yrityksessä Headai:ssa yleistä semanttista tekoälyä monimutkaisten päätösten tekoa tukemaan. Ketamon edellisistä yrityksistä SikllPixels ja GameMiner toimivat pelialalla, xTask ja Learning Fingerprint tuottivat analytiikkaa oppimis-  ympäristöjen ja massiivikurssien taustalle. Hän toimii lisäksi senior fellow’na Turun yliopistolla ja Satakunnan ammattikorkeakoulussa.     https://www.linkedin.com/in/harriketamo/

Jorma Uotinen säestäjänään pianisti Jari Hakkarainen

Lauantain iltajuhlan huippuesiintyjä on porilaissyntyinen koreografi, taiteellinen johtaja, tanssitaiteilija, esiintyjä ja laulaja Jorma Uotinen. Häntä säestää pianisti Jari Hakkarainen, joka myös on säveltänyt joitain kappaleita Jorma Uotiselle. Jorma Uotinen on yksi esiintyvien taiteiden päähahmoista Suomessa. Hänen uransa on laaja ja monipuolinen, ja hänen vaikutuksensa tanssiin ja lavalle on erittäin vahva, unohtamatta esiintymisiä konserteissa, gaaloissa ja elokuvissa sekä televisiossa. Uotisen koreografinen teoskokonaisuus koostuu lähes 80 luomuksesta, ja tämän lisäksi hän on toiminut ohjaajana ja / tai koreografina useissa musikaaleissa. Hän on kansainvälisesti kuuluisa työskenneltyään ja esiintyessään yli 40 maassa.

AVEC JORMA -esitys sisältää lauluja Pariisin taivaan alla, rakkaudesta, ystävyydestä, elämästä, meistä itsestämme. Ohjelmisto koostuu ranskalaisista chansoneista, Jacques Brelin ja Edith Piafin ohjelmistosta. Uotinen ja Hakkarainen ovat esiintyneet yhdessä jo 20 vuoden ajan. www.jormauotinen.com

Tanssiteatteri Ay Caramban LatinoShow-ryhmä: Victory

Tanssiteatteri Ay Caramba on osa RuukkiDance Companya (Rudanco Oy). Carita Koivula-Pukkila perusti tanssiteatterin vuonna 2019 tanssiystäviensä innoittamana ja pian syntyikin Tanssiteatterin esikoisteos FIRE, Dance with me, Leineperin TULIruukilla. Tanssiteatteri Ay Caramba on elävä, puhutteleva, innostuva ja erilainen. Uusia teoksia työstetään ajankohtaisesti erilaisiin tapahtumiin ja tilauksesta.

Tanssiteatteri Ay Caramban tavoitteena on tehdä tanssia ja teatteria tunnetuksi ihan tavallisille ihmisille ja yleisöille. Tanssin harrastajille se tarjoaa tanssitoimintaa ja esiintymismahdollisuuksia ympäri vuoden. Tanssiteatterin eettisiä periaatteita ovat ihmisyys, inhimillisyys, osallistaminen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen.

Tanssiteatteri Ay Caramban esiintyvässä LatinoShow-ryhmässä on kuusi tanssijaa: Terhi Heino, Johanna Jyrkinen, Carita Koivula-Pukkila, Sari Neuvonen, Kati Niiniviita ja Jenniliina Stenfors ja he esittävät tanssiteoksen Victory. Latinalaistansseihin pohjautuva show on ylistys naisten yhteiselle taistelulle paremman ihmiskunnan puolesta. Lisätietoja: Facebook: Rudanco Oy ja Instagram: Rudanco official