Sinisen hetken konsertissa ihana lauluyhtye Coru

Zonta-kerho Oulu II järjesti perinteisen loppiaispäivän Sinisen hetken konsertin Vanhassa Pappilassa 6.1.2020. Tammikuun harmaa ja sateinen tunnelma väistyi ja vaihtui ihastuttavan lauluyhtye Corun esityksen myötä valoon ja iloon. Corua johtaa Anna Haanpää-Vesenterä. Ohjelmassa kuultiin nuorten valitsemia lauluja eri vuosikymmeniltä. Kiitos kaunis, Coru!

Ohjelman jälkeen nautittiin herkullisen kahvipöydän antimista ja tunnelmoitiin konsertista sekä upeasta Vanhan Pappilan miljööstä.

Konsertin tuotto ohjataan Oulun ev.lut. seurakunnan erityisnuoristotyöhön.

Lämmin kiitos kaikille osallistujille!

     

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2020!

Zonta-kerho Oulu II vietti tunnelmallisen pikkujoulun Lämsänjärven leirikeskuksessa 2.12.2019. Pikkupakkanen oli verhonnut puut kauniin valkoisiksi, kun saavuimme leirikeskukseen. Sisällä meitä lämmittivät takkatuli ja joulusta inspiroituneet kerholaiset. Tyypilliseen tapaan iltamme oli ohjelmallinen (kiitos Merja <3) hyvää ruokaa ja juomaa unohtamatta.

Kiitämme kerhon jäseniä ja yhteistyökumppaneita kuluneesta vuodesta. Yhdessä olemme enemmän.

Tapaamisiin seuraavan kerran 6.1.2020 Sinisen hetken konsertissa Vanhassa Pappilassa.

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2020!

 

Zonta-kerho Oulu II jälleen mukana Tierna-tapahtumassa

Kerhomme osallistui jälleen upeaan ja koskettavaan Tiernapoikalaulukilpailu-tapahtumaan 16.-17.11.2019 Rotuaarilla. Kahvi- ja glögitarjoilun lomassa näimme hienoja esityksiä ja heittäytymistä. Ehkä ohimennen saatoimme itsekin laulaa mukana ja muistella itse kunkin tiernatarinaa.

Marraskuun sää vaihteli ja lunta satoi välillä tosi paljon, mikä vain vahvisti jouluista tunnelmaa. Ensi vuonna uudelleen!

Lisää tapahtumasta täällä.