Zonta International Piiri 20 Kevätseminaari Oulussa 21.-23.4.2017
NAISEN RAHA KANTAA MAAILMAA

Kevätseminaarin ohjelma ja oheisohjelmat
Vierailevien puhujien esittelyt
Tärkeää tietoa osallistujille
Zonta-huivien ennakkotilaus

Naisen raha kantaa maailmaa – Kvinnans pengar bär världen – Naiste raha toetab maailma – Women’s money carries the world

Kevään 2017 seminaari järjestetään Oulussa, Pohjois-Pohjanmaan valkeassa kaupungissa. Semi-naarimme ”Naisen raha kantaa maailmaa” teemana on nainen talouden toimijana, yrittäjänä ja johtajana sekä rahan tuottajana ja käyttäjänä. Kevätseminaarin puhujia ovat Suomen ja Pohjois-Euroopan historian professori, dosentti Tiina Kinnunen, yhteiskuntatieteiden tohtori, sosiaalipoli-tiikan dosentti, yrittäjä ja kirjailija Leila Simonen sekä johtaja, varatuomari Anne Horttanainen Keskuskauppakamarista. Tiina Kinnunen esitelmöi menestyneistä suomalaisnaisista kulttuurin tuki-joina. Leila Simosen esityksen aiheena on naisen yrittäjyys, sen mahdollisuudet ja esteet. Anne Horttanaisen aiheena on nainen johtajana ja päättäjänä nyt ja tulevaisuudessa.

Esitelmien lisäksi ohjelmassa on monipuolisia työpajoja meitä zontia koskettavista ajankohtaisista asioista ja koulutusta sekä viihdyttävä iltajuhla. Sunnuntaina tutustumme Oulun mielenkiintoisiin kulttuurihistoriallisiin kohteisiin kuten vanhaan Lääninhallitus-taloon.

Oulu on yli 200 000 asukkaan kaupunki, Suomen viidenneksi suurin, ja tänne on hyvät liikenneyh-teydet. Kaupunki on kuuluisa talvea uhmaavista pyöräilijöistä, talviuimareista, tanssikouluista ja -ryhmistä, ilmakitaransoiton maailmanmestaruuskisoista, maailman pohjoisimmasta irlantilaisen musiikin festivaalista sekä lasten ja nuorten elokuvafestivaaleista ja teatteripäivistä. Entinen terva-kaupunki on nyt merkittävä koulu-, opiskelu- ja tiedekaupunki, palveluiden, teollisuuden ja tekno-logian, nuorten ja lasten sekä yritteliäiden naisten kaupunki.

Tervetuloa Ouluun!

Zonta International Piiri 20 Oulu 21.- 23.4.2017
NAISEN RAHA KANTAA MAAILMAA

Kevätseminaarin ohjelma

Perjantai 21.4.2017

17.30 – 19.00 Piirihallituksen kokous Radisson Blu Hotel Oulu, kokoustila, Hallituskatu 1 Kevyt iltapala, jonka jälkeen klo 18.00 kokous

19.00 – 22.00 Vapaamuotoinen kokoontuminen Radisson Blu Hotel Oulun Sassi-ravintolassa (omakustanteinen, ei järjestettyä ohjelmaa)

Lauantai 22.4.2017
Oulun seudun ammattiopisto (OSAO), Isokatu 1, Oulu

8.00 Ilmoittautuminen seminaariin ja aamukahvi
Zonta-tori avataan

9.00 Tervetuloa kevätseminaariin
Lippujen saapuminen
Tervehdyssanat Puheenjohtaja Terhi Törmänen, Zonta Club of Oulu I
Governorin tervehdys Tuija Kirveskari-Tähtinen

9.20 Menestyneet suomalaisnaiset kulttuurin tukijoina
Suomen ja Pohjois-Euroopan historian professori, dosentti Tiina Kinnunen

10.15 Foundation Ambassadorin terveiset Anna Lauttamus-Kauppila

10.25 Taukojumppaa

10.35 Yrittäjyys ja naiset
Sosiaalipolitiikan dosentti, yrittäjä ja kirjailija Leila Simonen

11.30 Kansainväliset vaikuttamisen tavoitteet
Past Governor Salla Tuominen, Vuokko Skyttä ja Irma Ertman

11.45 Ohjeistus työryhmätyöskentelyyn

12.00 – 13.00 Lounas
Zonta –tori avoinna

13.00 Vaihtoehtoiset työpajat (OSAO:n luokissa)

Zonta International Piiri 20 – työpajat:
1. Uusien jäsenten hankinta / Lea Helle
2. Uudistettujen kotisivujen käytön opastus / Erja Lindholm
3. Palvelutoiminnan tavoitteet ja Keltaisen ruusun kampanjan eteneminen / Vuokko Skyttä
4. Toimintaamme ohjaavat säännöt / Päivi Pelttari ja Solveig Mickels
Seminaariteemaan liittyvä lisämaksullinen työpaja:
5. Unelmat todeksi yrittäjänä – työpaja, vetäjänä Leila Simonen
Luennon lisäksi yritystoiminnasta kiinnostuneilla on mahdollisuus osallistua Lei-la Simosen innostavaan työpajaan. Voit saada virikkeitä omaan yritystoimintaa-si tai ideoita, jos vasta unelmoit oman yrityksen perustamisesta.

14.15 Kahvitauko

14.45 Aluekokoukset (OSAO:n luokissa)

15.30 Työpajojen purku

16.20 Piirin aktiivisuus ja yhdessä tekeminen
Governor Tuija Kirveskari-Tähtinen

16.35 Tanssiesitys: Las Rorschachs – tanssiryhmä

16.55 – 17.00 Päivän päätössanat ja lippujen poistuminen
Puheenjohtaja Heli Kajava, Zonta Club of Oulu II

Sinivalkoinen kevätjuhla

19.00 – 23.00 Illanvietto Suomen 100 – vuotisjuhlavuoden hengessä
Radisson Blu Hotel Oulu / Ravintola Toivo, Hallituskatu 1
Tervetulotoivotukset
Illallisbuffet
Suomalaiskansallista juhlaohjelmaa

Sunnuntai 23.4.2017

7.15 – 7.45 Opastettu kävelylenkki: Oulun sillat ja Ainolan puisto
Vapaaehtoinen liikuntaohjelma aamuvirkuille

9.00 – 10.00 Opastetut tutustumiskohteet (vaihtoehtoiset):
1. Opastettu kulttuurikävely – oppaana kotiseutuneuvos, arkkitehti Kaarina Nis-kala
2. Lääninhallitus-talo ja taideteokset – oppaana Zonta Club of Oulu II:n pj. Heli Kajava
Oulun pääkirjasto, Pakkalan Sali, Kaarlenväylä 3

10.15 Nainen johtajana ja päättäjänä
Johtaja, varatuomari Anne Horttanainen, Keskuskauppakamari

11.15 – 11.45 Seminaarin päätös
Kiitokset
Lippujen luovutus
Kutsu Porvoon piirikokoukseen syksyllä 2017
Oulun kaupunginteatteri, Teatteriravintola Vänmanni, Kaarlenväylä 2, (pääkirjastoa vastapäätä)

12.00 – 13.00 Päätöslounas

13.00 Seminaari päättyy
Hyvää ja turvallista kotimatkaa!

Sunnuntai 23.4. aamun liikunta- ja kulttuuriohjelma

Aamulla: Opastettu kävelykierros Oulun Siltojen ja Ainolan puiston kautta
Opastettu liikunnallinen kävelykierros Ainolan puistossa ja Oulujoen suiston silloilla. Pukeutu-minen sään mukaan.

Kulttuurikohteisiin tutustuminen klo 9-10 (kaksi vaihtoehtoa)

1. Opastettu kulttuurikävely, oppaana kotiseutuneuvos Kaarina Niskala
Kotiseutuneuvos Kaarina Niskala on oululainen arkkitehti, tutkija, tietokirjailija ja matkai-luopas. Hänen erityisosaamisalueita ovat arkkitehtuuri sekä Oulun rakennus-, kulttuuri- ja henkilöhistoria. Niskala on valmistunut arkkitehdiksi Oulun yliopistosta ja työskennellyt suunnittelijana, tutkijana ja yksityisenä elinkeinonharjoittajana. www.kaarinaniskala.fi

Kierros lähtee klo 9.00 Oulun kaupungintalolta (Kirkkokatu 2 A) ja päättyy klo 10.00 pääkir-jastolle (Kaarlenväylä 3). Kierroksella tutustutaan näiden kohteiden lisäksi mm. Oulun tuo-miokirkon, Oulun Lyseon ja Franzénin talon historiaan.

2. Pohjois-Suomen aluehallintoviraston päärakennus: Lääninhallitus-talo ja taide-teokset, oppaana Zonta Oulu II:n pj Heli Kajava

Uusrenessanssityylinen päärakennus rakennettiin vuosina 1886 – 1890 ensimmäiseksi varsi-naiseksi maaherran residenssiksi. Yleisten rakennusten ylihallituksen arkkitehti Jac. Ahren-berg suunnitteli rakennuksen Konstantin Kiseleffin aiempien luonnosten pohjalta. Rakennuk-sessa on kolme kerrosta ja lattiapinta-ala on yhteensä 2000 m2. Suomen rakennuskannasta on rakennettu 80 % itsenäisyytemme aikana. Tästä syystä 116 vuotta vanha päärakennus on arvokas. Rakennus edustaa uusrenessanssityyliä, ulkosivussa on vaikutteita alankomaisesta renessanssista sekä muistumia myös Rooman valtakunnan linnoitus- ja palatsiarkkitehtuuris-ta. Rakennus on alusta asti toiminut kuvernöörin residenssinä ja myöhemmin lääninhallituksen virastorakennuksena. Tällä hetkellä rakennuksessa toimii Pohjois-Suomen aluehallintovi-rasto. Rakennuksen taideteosten ja –esineiden hankintaan on kiinnitetty erityistä huomiota. Useita valtion taidemuseon teoksia on sijoitettu Lääninhallitus-talon tiloihin. Lisäksi kokoel-miin on hankittu runsaasti korkeatasoisia paikallisten taiteilijoiden töitä.

Kevätseminaarin vierailevat puhujat

Tiina Kinnunen

Tiina Kinnunen väitteli tohtoriksi Tampereen yliopistossa vuonna 2000. Sen jälkeen hän on työskennellyt tutkijana Lottien Suomi -historiaprojektissa sekä eri tehtävissä Joensuun, nykyisen Itä – Suo-men yliopistossa ja Jyväskylän yliopistossa. Syksystä 2014 lähtien hän on toiminut Suomen ja Pohjois-Euroopan historian professorina Ou-lun yliopistossa. Hän on tutkinut erityisesti feminismin historiaa sekä sodan sosiaali- ja kulttuurihistoriaa.
Tiina Kinnusen mukaan itsenäisyyden ja vapauden ehtona on talou-dellinen riippumattomuus, kyky elättää itsensä ja tarvittaessa per-heensä. Ilman yleissivistävää ja ammatillista koulutusta tätä on vaikea saavuttaa. Tiina painottaa, että naisten historia osoittaa tämän ja an-taa meille osviittaa, mihin panostaa kehittyvien maiden tukemisessa.

Leila Simonen

Leila Simonen on Alavieskasta kotoisin oleva yhteiskuntatieteiden tohtori ja sosiaalipolitiikan dosentti. Hän on toiminut Tampereen yli-opistossa ja Suomen Akatemiassa tutkijana. Lisäksi hän on toiminut vierailevana tutkijana Torontossa, Bostonissa ja Warwickissa. STAKE-Sin (nykyisin Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL) tutkimuspäällikön virasta hän irtisanoutui 50-vuotiaana ja ryhtyi yrittäjäksi elättäen it-sensä puhujana ja kirjailijana. Leila Simosen kirjalliseen tuotantoon kuuluu 200 tieteellisen julkaisun lisäksi viisi dekkaria ja elämäntapa-kirjoja, kuten ”Naiset ja raha” ja ”Polulta poikkeamisen taito”. Eläke-läisenä Leilan vauhti vain kiihtyy: Hän rakastaa matkustaa maailmalla ja tanssia argentiinalaista tangoa.

Anne Horttanainen

Anne Horttanainen on valmistunut oikeustieteen maisteriksi Helsin-gin yliopistosta. Hänellä on myös varatuomarin arvonimi suoritettu-aan tuomioistuinharjoittelun Helsingin käräjäoikeudessa. Hän on toiminut Työeläkevakuuttajat TELA ry:ssä edunvalvontalakimiehenä sekä lakimiehenä Keskuskauppakamarissa vastuualueenaan yhtiöoi-keus ja arvopaperimarkkinajuridiikka. Vuodesta 2013 lähtien Anne Horttanainen on toiminut johtajana Keskuskauppakamarissa vastaten tällä hetkellä taloudesta, hallinnosta ja henkilöstöstä. Anne Hortta-nainen vastaa myös Keskuskauppakamarin järjestämästä Naisjohtaji-en mentorointiohjelmasta ja hän on ollut mukana luomassa kansain-välisesti palkittua Keskuskauppakamarin naisjohtajaohjelmaa.
Anne Horttanainen luennoi ja kouluttaa säännöllisesti, erityisesti yh-tiöoikeudesta, hyvästä hallinnointitavasta, hallitustyöskentelystä, naisjohtajuudesta sekä johtamisesta. Hän on toiminut Naisjuristit ry:n puheenjohtajana ja on aktiivinen Lakimiesliiton jäsen.

Tärkeää tietoa osallistujille

Yhteystiedot

Zonta International Piiri 20 – Governor Tuija Kirveskari-Tähtinen
 +358 44 0866 649 – governor@zonta20.org
Oulun kevätseminaarin suunnittelutoimikunta – Puheenjohtaja Jaana Salomäki
+358 50 363 1034 –  jaana.h.salomaki@gmail.com

Kokouspaikat

Kokouspaikat sijaitsevat lyhyen kävelymatkan etäisyydellä toisistaan, hotelleista ja sunnuntai-aamupäivän opastettujen kierrosten kohteista. (Ks. kartta infopaketin lopussa.)

Lauantai 22.4.: Oulun seudun ammattiopisto (OSAO), Isokatu 1, 90100 Oulu, www.osao.fi

Sunnuntai 23.4.: Oulun pääkirjasto, Pakkalan Sali, Kaarlenväylä 3, 90100 Oulu, www.ouka.fi

Sunnuntai 23.4. päätöslounas: Teatteriravintola Vänmanni, Kaarlenväylä 2, 90100 Oulu, www.kanresta.fi


Kevätseminaarimaksut

Ilmoittautumismaksu 31.3.2017 mennessä 30 € HUOM. Jatkettu rekisteröitymisaikaa !! 
Ilmoittautumismaksu 31.3.2017 jälkeen 50 €, kuitenkin viimeistään 9.4.2017
Lauantain seminaaripaketti 45 €
Yrittäjyystyöpaja (Leila Simonen) 20 €
Lauantain iltajuhla ja illallisbuffet 40 €
Sunnuntain seminaaripaketti 25 €
Zonta-toripöytä 15 €

Kuljetukset

Kuljetukset hotelleilta seminaaripaikoille ja takaisin eivät sisälly seminaarimaksuihin. Kevätsemi-naari järjestetään Oulun keskustassa ja kaikki seminaaripaikat sijaitsevat lyhyen kävelymatkan etäisyydellä toisistaan ja myös ehdotetuista hotelleista. Kuljetusta tarvitseva voi käyttää omalla kustannuksellaan

Oulun taksipalveluita:
Oulun aluetaksin tilausnumero on 0600 30081 (1,59 € + 0,48 €/min).
SuoraTaksi, tilausnro 0600 30080
SuoraTaksi paikantaa GSM-puhelimesi sijainnin, ja yhdistää puhelusi lähimpään vapaaseen taksiin. Sinun tarvitsee vain kertoa kuljettajalle, mistä sinut löytää.
Jos paikannus ei jostain syystä onnistu, järjestelmä kääntää sinut taksikeskukseen. Palvelu toimii DNA:n, Elisan ja Saunalahden liittymillä, palvelun hinta on 1,59 €+ 0,48 €/min
www.oulunaluetaksi.fi/sivu/fi/taksi_info/

Kevätseminaariin ilmoittautumiset tehdään sähköisellä ilmoittautumislomakkeella
(Ks. www.zonta.fi , ks. kohta Piiri 20 kevätseminaari Oulu 2017)

Seminaarin ilmoittautumismaksut tulee suorittaa yhdellä tilisiirrolla

HUOM. Kun olet täyttänyt ilmoittautumiskaavakkeen, mutta et ole vielä painanut sen Lähetä-nappia: Kir-jaa itsellesi muistiin, mihin olet ilmoittautunut ja mitä olet maksanut. Jos voit, tulosta ruudulla näkyvä täytetty ilmoittautumislomake paperille tai tiedostoon selainohjelman tulosta-komennolla (löytyy selainoh-jelman ylävalikosta tai selaimen oikeassa yläkulmassa olevasta valikosta) tai näppäinkomennolla ctrl-p (Windows- ja Linux-tietokoneissa) tai näppäinkomennolla cmd-p (Applen Mac-tietokoneet) ennen ilmoit-tautumisen lähettämistä.

Tilin nimi: ZIPR20 Kevätseminaari
Pankki: Nordea
IBAN: FI38 1829 3000 0226 09
SWIFT: NDEAFIHH
Viitenumero: 1070

Mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään 31.3.2017 mennessä osoitteeseen
zontaseminaari.oulu@gmail.com minkä jälkeen maksupalautuksia ei suoriteta.
Sairaustapausten varalle suosittelemme matkavakuutusta.

Ilmoittautuminen ja Zonta-tori

Ilmoittautuminen alkaa kokouspaikalla (OSAO, Isokatu 1) lauantaina 22.4.2017  klo 8.00.
Zonta-tori avataan klo 8.00 ja on avoinna vähintään kokoustaukojen ajan.

Majoitus

Hotellit
Oulussa on useita hotelleja ja olemme valinneet esittelyyn kokouspaikkoja lähinnä olevat hotellit, joista on lyhyt kävelymatka kevätseminaarin kaikille tapahtumapaikoille. Hotelleihin on varattu rajoitettu kiintiö seminaarin osallistujille. Saat näistä hotelleista kiintiöhinnan ilmoittamalla va-rauskoodin ZONTA varauksen yhteydessä.

Radisson Blu Hotel Oulu

www.radissonblu.com
Hallituskatu 1, 90100 Oulu
puh. +358 (0) 201234 730
fax +358 (0) 20 1234 731
email: info.oulu@radissonblu.com Kevätseminaarihinnat (voimassa 28.3.2017 saakka): 1hh/vrk 99 € ja 2hh/vrk 109 €

Lapland Hotel Oulu

www.laplandhotels.com
Kirkkokatu 3, 90100 Oulu
puh. +358 (0) 8 8811 110
email: oulu@laplandhotels.com
Kevätseminaarihinnat (voimassa 24.3.2017 saakka): 1hh/vrk 99 € ja 2hh/vrk 114 €

Original Sokos Hotel Arina

www.sokoshotels.fi
Pakkahuoneenkatu 16, 90100 Oulu
puh. + 358 (0) 8 3123 111
fax. +358 (0) 8 3123 123
email: sales.oulu@sokoshotels.fi
Kevätseminaarihinnat (voimassa 5.4.2017 saakka): 1hh/vrk 90 € ja 2hh/vrk 105 €

Kotimajoitus

Oulun Zonta-kerholaiset tarjoavat rajoitetun määrän majoituspaikkoja kodeissaan kevätseminaa-rin ajalle. Tiedustelut sähköpostilla zontaseminaari.oulu@gmail.com 31.3.2017 mennessä. Kerro viestissäsi majoitustarpeesi, nimesi ja kuinka moneksi yöksi haluaisit majoittua.

Liikenneyhteydet Ouluun

Ouluun pääsee sujuvasti junalla, linja-autoilla, lentäen ja tietysti omalla autolla. Ouluun lentävät Helsingistä lentoyhtiöt Finnair ja Norwegian. Lennot kannattaa varata mahdollisimman pian.

Oulun lentoasemalta Oulunsalosta on matkaa Oulun keskustaan noin 15 km. Matka kestää noin 20 min henkilöautolla, puoli tuntia linja-autolla. Linja-autot nro 8 ja 9 ajavat lentokentältä Oulun kes-kustaan (kertalipun hinta 5,80 €), mutta bussit eivät kulje kovin tiheään. Oulun keskustassa em. hotelleja lähimpänä sijaitseva pysäkki on Torikadun pysäkki lähellä Torikadun ja Hallituskadun ris-teystä Oulun kaupungintalon takana. Huom. Sunnuntaisin kulkee ainoastaan bussi nro 9 lento-asemalle Oulun keskustasta Toripakan pysäkiltä, joka sijaitsee Torikadulla Hallituskadun ja Pakka-huoneenkadun välissä. Lähtöaika on 15 min yli tasatunnin.
Aikataulut: www.oulunjoukkoliikenne.fi/talviaikataulut

Taksit lentoasemalta ja lentoasemalle:

Oulun aluetaksin tilausnumero on 0600 30081 (1,59 € + 0,48 €/min). Jonotus on maksullista.
SuoraTaksi, tilausnro 0600 30080
SuoraTaksi paikantaa GSM-puhelimesi sijainnin, ja yhdistää puhelusi lähimpään vapaaseen taksiin. Sinun tarvitsee vain kertoa kuljettajalle, mistä sinut löytää.
Jos paikannus ei jostain syystä onnistu, järjestelmä kääntää sinut taksikeskukseen.
Palvelu toimii DNA:n, Elisan ja Saunalahden liittymillä, palvelun hinta on 1,59 €+ 0,48 €/min
Oulun aluetaksilta voi myös tilata taksin odottamaan lentoasemalle saman päivän lentoa auto-maattisen ennakkotilausjärjestelmän avulla:
Lentokentän Automaattinen ennakkotilaus: 0600-30087 (1,59 €+ 0,48 €/min). Lentokenttäauto-maatilla voit tilata taksin valmiiksi Oulunsalon lentokentälle, järjestelmä kysyy lentosi saapumisai-kaa (Huom! Ei pysty syöttämään tietylle päivämäärälle), ja antaa sinulle varausnumeron. Kuljetta-ja tulee sinua aulaan vastaan. www.oulunaluetaksi.fi/sivu/fi/taksi_info/
www.vr.fi
www.matkahuolto.fi
www.pikavuorot.fi
www.finnair.com
www.norwegian.com/fi/

Pysäköinti

Kokouspaikkojen lähistöllä on paikoitustilaa. Oulun seudun ammattiopiston OSAO:n edustalla Iso-kadun puolella on vain muutama parkkipaikka, mutta koulun sisäpihalla on enemmän paikkoja (kulku Heikinkadun kautta, merkitsemme opasteilla).

OSAO:n lähistöllä on myös Oulun Pysäköinti Oy:n Heikinkadun pysäköintitalo. Hotellien lähistöllä olevista pysäköintimahdollisuuksista löytyy tietoa hotellin www-sivuilta tai voi kysyä myös suoraan hotelleista. Oulun keskustan alapuolella maan alla on syksyllä 2015 avattu suuri kallioon louhittu Kivisydän-pysäköintilaitos, jonka ajorampit ovat Hallituskadulla (Hallituskatu 20, Uudenkadun ja Hallituskadun risteyksessä) ja torin rannassa Radisson Blu Hotel Oulun edessä (Hallituskatu 1). OSAO:a lähimmät hissiyhteydet Kivisydämestä ovat Otto Karhin Puiston (Hallituskatu 13-17) tai Oulun OP:n (Hallituskatu 16) hissit, joilta on n. 450 m kävelymatka Isokatua pitkin OSAO:lle. Kivisydän on auki 24 h ja maksullinen kaikkina aikoina. Lisätietoja www.oulunpysakointi.fi

Zonta-silkkihuivien tilaaminen

Oulun Seudun Ammattiopistossa tekstiili- ja vaatetusalan yksikössä on yhteistyössä Oulun Zonta-kerhojen kanssa suunniteltu ja valmistettu kauniita silkkihuiveja. Huiveissa on käsityönä tehty Z –painatus. Huivin värit edustavat sekä Zonta-järjestöä että Oulun kaupunkia. Huiveja on kahta ko-koa: isompi on n. 90 x 250 cm, hinta 60 € ja pienempi n. 40 x 160 cm, hinta 30 €.

Kuvassa isompi huivi. Isompi huivi n. 90 x 250 cm, hinta 60 € Pienempi huivi n. 40 x 160 cm, hinta 30 €

Huiveja tekevät opiskelijat ovat nuoria naisia, jotka saavat samalla kokemusta aidon asiakkaan kanssa toimimisesta, koska tulevaisuudessa useimmat heistä työskentelevät yrittäjinä. Huivien tuotto tullaan käyttämään Oulun Zonta-kerhojen kansainväliseen ja paikalliseen palvelutoimintaan sekä kevätseminaarin järjestämiseen Oulussa 2017.

Sinulla on nyt mahdollisuus tilata ennakkoon ihana ja suuren suosion saanut Zonta-huivi ennen kevätseminaaria. Huivi sopii monenlaiseen käyttöön, on kevyt ja sointuu eriväristen asujen kanssa. Huivi on myös erinomainen lahja! Mikäli tilaat sen ennen seminaaria viimeistään 3.3.2017, voim-me toimittaa sen seminaarissa. Tarvittaessa toimitamme huivin postitse, jolloin hintaan lisätään toimituskulut 6 €. Huiveja voi ostaa myyntipöydältämme seminaarissa tai tilata sekä seminaarissa että sen jälkeen.

Huivitilaukset sähköpostilla:
jaana.h.salomaki@gmail.com

HUOM. Ilmoita tilauksen yhteydessä kaikki yhteystietosi (nimi, osoite, puhelin, sähköposti), Zon-ta-kerhosi nimi sekä tilaamiesi huivien määrä ja koko.

Isompi huivi n. 90 x 250 cm, hinta 60 €
Pienempi huivi n. 40 x 160 cm, hinta 30 €

 Oulun kartta ja seminaaripaikat

1 – Oulun seudun ammattiopisto (OSAO), Isokatu 1
2 – Lapland Hotel Oulu, Kirkkokatu 31
3 – Lääninhallitus-talo, Linnankatu 3
4 – Radisson Blu Hotel Oulu, Hallituskatu
5 – Oulun pääkirjasto, Kaarlenväylä 3
6 – Oulun kaupunginteatteri, Teatteriravintola Vänmanni, Kaarlenväylä 2
7 – Original Sokos Hotel Arina, Pakkahuoneenkatu 16
(8 – Oulun kaupungintalo, Kirkkokatu 2 A
A – Kaupungintalon bussipysäkki, B – Toripakan bussipysäkki (lentoasemalle), C – Rautatieasema)

Etäisyyksiä:
OSAO – Radisson Blu Hotel Oulu: 800 m
OSAO – Original Sokos Hotel Arina: 500 m
OSAO – Lapland Hotel Oulu: 230 m
Radisson Blu Hotel Oulu – Original Sokos Hotel Arina: 550 m

Radisson Blu Hotel Oulu – Lapland Hotel Oulu: 550 m
Oulun rautatieasema – Radisson Blu Hotel Oulu: 1 km
Oulun rautatieasema – Original Sokos Hotel Arina: 650 m
Oulun rautatieasema – Lapland Hotel Oulu: 700 m
Oulun linja-autoasema – Radisson Blu Hotel Oulu: 1,15 km
Oulun linja-autoasema – Original Sokos Hotel Arina: 800 m
Oulun linja-autoasema – Lapland Hotel Oulu: 850 m
Karttapalveluja: maps.google.fi www.fonecta.fi/kartat