Kerhomme kevät 2019

Kevään 2019 toiminnassa oli keskeistä  Zonta International järjestömme juhlavuoteen liittyvät kampanja- ja viestintäasiat. Yhdessä LUMA-keskus Suomen kanssa toteutettava ZAU -kampanja herätti jäsenissämme suurta kiinnostusta. Jäsenemme mainostivat Mikkelin alueella asiaa omilla kontakteilla ja viestintäkanavilla. Tuloksena olikin useampi ZAU-kerho hakemus Mikkelistä. ZAU-kerhot ovat 10-12 vuotiaille  tytöille tarkoitettuja tiede- ja teknologiakerhoja.  Nyt odotamme innolla toteutuuko tavoitteemme saada omalle alueelle kerho. ZAU-kampanjaa voi tukea lahjoituksilla. Lahjoituksia voi tehdä suoraan verkossa. Lahjoita nappula ja tarkemmat tiedot löytyy sivulta www.zau.fi.

Valtakunnallisesti toteutettu juhlavuoteen liittyvä some-kampanja kuukausiteemoineen innosti myös monia jäseniämme viemään eteenpäin ja ”peukuttamaan” hienoa järjestömme 100-vuotiseen historiaan liittyvää naisten ja lasten eteen tehtyä työtä. Kuukausikokousten lisäksi tutustuimme myös monitoimihalli Saimaa Stadiumiin ja pidimme perinteisen vappusiman myyntitapahtuman.

Kevään kausi päättyi kolmen kerhon yhteiseen jo perinteeksi muodostuneeseen kevätretkeen. Varkauden, Pieksämäen ja Mikkelin kerhot kokoontuivat Varkauden kerhon kutsumana Varkauteen juhlatila – Nizzaan. Kuulimme Governor Lea Helteen ajankohtaisen katsauksen piirimme tulevista tapahtumista ja juhlavuoden kulusta. Paikalla oli lisäksi korutaiteilija Jenni Rutonen hienojen perhoskorujen kanssa. Koruliike Kultapajan edustaja antoi kiinnostavia vinkkejä korujen hoitoon ja huoltamiseen.

Sisänäkymä Saimaa Stadium