Haettavana 1000 euron Zonta-stipendi naisopiskelijalle

Lohjan Zonta -kerho kannustaa lohjalaisia nuoria naisia jakamalla vuosittain stipendin naisopiskelijalle. Tämän kevään stipdendin haluaika on alkanut ja päättyy 7.2.2018.

Stipendi myönnetään naisopiskelijalle, joka toimii Zonta-järjestön päämäärien mukaisesti ja joka asuu Lohjalla tai on suorittanut yläasteen tai lukion Lohjalla. Stipendiä voi hakea matemaattis-luonnontieteellisiä tai teknillisiä aineita ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa opiskeleva.Stipendiä voi hakea opintojen edistämiseen, opinnäytetyön valmistumiseen, välineistön tai materiaalin hankintaan tai muuhun vastaavaan tarkoitukseen.

Stipendin hakuaika päättyy 7.2.2018.

Vapaamuotoisesti laaditussa hakemuksessa tulee olla hakijan nimi ja yhteystiedot, syntymäaika ja -paikka, koti- ja opiskelupaikkakunta, oppilaitos sekä kuvaus itsestä ja perustelut stipendille (käyttötarkoitus, tulevaisuuden suunnitelmat jne).

Hakemus toimitetaan email-osoitteeseen: lohjan.zonta@gmail.com

Stipendi jaetaan 8.3.2018 Z-Jazz-tapahtumassa Lohjalla. Stipendin saajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti ja hän vastaanottaa stipendin Z-Jazz-tapahtumassa.