Piiri 20:n golfmestariksi Anja Alenius

ZI Piiri 20:n golfmestaruudesta kisattiin Lohjalla 18.9.2021.

Lohja Zonta-kerhon Arja Ekdahl sai luovuttaa komean kiertopalkinnon seuraajalleen Anja Aleniukselle Lohjan St.Laurence Golfissa järjestettyjen kisojen juhlavaksi päätökseksi.

Piiri 20:n Zontamestaruuden 2021 kiertopalkinnon sai Anja Alenius. Taustalla lohjalais-zontat Arja Ekdahl, Liisa Nyman ja Pirkko Sandberg.


Piiri 20:n golfmestaruudesta kisattiin jo 30. kerran. Edelliset kisat pidettiin keväällä 2019, ja  koronarajoitusten vuoksi jouduimme siirtämään kisoja pariin otteeseen. Sitä mukavampaa olikin nyt saada Zonta-golfaajat ystävineen kirpakkana syyspäivänä Lohjalle.

Tästä se lähti.

Kisatiimimme Arja Ekdahl, Liisa Nyman ja Pirkko Sandberg yhteistyökumppaninaan St. Laurence Golf sai isännöidä yli 30 hengen kisoja, mikä näin poikkeusvuoden oloissa oli kaikille mukana olleille tosi mukava kokemus.

Voitto siis meni Kotkaan, Anja Aleniuksen tulos oli 33. Zonta-golfin toisen sijan vei Soili Kalliomaa tuloksella 32 ja kolmannen sijan Vuokko Skyttä tuloksella 31.

Kisatiimi vasemmalta oikealle: Pirkko Sandberg, St. Laurence Golfin Tero Talkamo, Arja Ekdahl ja Liisa Nyman

Zonta-toiminnan ystävinä ja perheenjäseninä kisaan osallistuneiden tuloslista kärki oli: Kyösti Ekdahl tuloksella 38, Marketta Haapiainen- Junnila tuloksella 34 ja Leif Sandberg tuloksella 31.

Zontagolfmestaruudesta saatiin kisata hienossa syyssäässä.

Lohjan Zonta-kerho onnittelee voittajia ja kiittää kaikkia osallistujia hyvässä Zonta-hengessä vietetystä päivästä!

 

 

 

 

 

 

Golfmestaruuskisa tarjosi osallistujille tervetulleen tilaisuuden tavata mukavissa merkeissä.

 

 

 

 

 

 

Paluu yhdessä tekemisen iloon

Suomessa, pelkästään jo meillä Lohjalla, on satoja järjestöjä ja yhdistyksiä, joiden jäsenet toimivat yhdessä, vapaaehtoistyötä tehden, saavuttaakseen jotakin parempaa.

Kirjoittajavieras-palsta Länsi-Uusimaa-lehdessä 4.9.2021.

Korona-aika on koetellut kaikkea yhteistoimintaa. Etäkokouksissa on voitu hoitaa välttämättömät asiat, mutta pitkään jatkuneiden rajoitusten vuoksi innostuksen lähde on vaarassa ehtyä monessa porukassa. Ja kuitenkin juuri yhdistyksissä, seuroissa ja kerhojen toiminnassa edistetään terveyttä ja hyvää kuntoa itselle ja muille. Vapaaehtoistyöllä tavoitellaan parempia elinoloja ihmisille, eläimille ja luonnolle, luodaan iloa kuvataiteen, musiikin tai vaikkapa tanssin keinoin. Yhteinen tekeminen tuo hyvää koko yhteisölle, mutta antaa hyvin myös tekijälleen. Sen kautta saadaan uusia ystäviä, opitaan uusia taitoja, koetaan asioita, jotka muuten olisivat voineet jäädä kokematta.

Maailmanlaajuinen Zonta-järjestö on muiden toimijoiden tavoin joutunut jarruttelemaan toimintaansa.  Samaan aikaan on nähty avun tarpeen lisääntyminen juuri niissä asioissa, jotka tasa-arvon edistämiseksi toimivalle järjestölle ovat tärkeitä. Meillä Suomessa on viranomaisilta ja alan järjestöiltä tullut huolestuneita viestejä perheväkivallan lisääntymisestä, syrjäytymisestä ja uupumisesta. Maailman köyhimmissä maissa pandemia ja samaan aikaan etenevä ilmastonmuutos kärjistävät olosuhteita, joissa kansainvälinen apu on tarpeen.

Odotamme kiihkeästi aikaa, jolloin pääsemme jälleen toimiminaan aktiivisesti, kuten järjestämään tilaisuuksia, joista on iloa osallistujille ja meille tekijöille ja jotka samalla auttavat meitä auttamaan.

Jokainen voi vaikuttaa. Näin viisaasti tiivistää Noora Vähäkari, kehitysjärjestöjen yhteistyöelimen Fingon ennakoinnin ja kehittämisen asiantuntija:

“Tulevaisuutta ei voi ennustaa, eikä tulevaisuus ole ennalta määrätty. Toimemme ja ajattelumme kuitenkin vaikuttavat aktiivisesti siihen millaiseksi tulevaisuus muotoutuu. Jokaisella on siinä osansa. Tulevaisuuden kuvittelu ja ennakointi luo myös toivoa – vaikka viheliäiset ongelmat tulevat todennäköisesti lisääntymään ja maailma yhä monimutkaistumaan, voimme vahvistaa kykyämme ymmärtää niitä ja toimia niistä ammentaen.”

Riitta Lehtonen, puheenjohtaja
Lohjan Zonta-kerho ry

ZI Piiri 20:N GOLFMESTARUUSKISA 2021 – nyt 30. kerran

Tervetuloa pelaamaan perinteistä ZI Piiri 20:n golfmestaruuskisaa St. Laurence Golfiin

lauantaina 18.9.2021, Kalkki-Petteri-kentällä, lähdöt alkaen klo 10.00.

Osoite St. Laurence golf, Gunnarlankatu 210, 08200 Lohja, www.stlg.fi

Pelimuoto on tasoituksellinen pistebogey-kisa, myös paras scratch-lyöntipelitulos palkitaan. Lisäksi erikoiskilpailuina lähimmäs lippua ja pisin avaus. Paras Zonta saa haltuunsa kiertopalkinnon.

Kilpailun ohessa järjestetään myös Friends-tapahtuma, johon Zontilla on mahdollisuus kutsua puoliso ja ystäviä mukaan viettämään iloista golfpäivää hyvän ja tärkeän asian edistämiseksi.

Friends-tapahtuman osallistujat ovat mukana arvonnassa, jossa palkitaan onnettaren nostamat nimet.

Maksu kisaan ja Friends-tapahtumaan on 65 €/osallistuja. Maksuun sisältyy lounas pelin jälkeen. Maksusta lahjoitamme 20 €/osallistuja Zonta-järjestön naisiin kohdistuvan väkivallan vastustamiseen.

Ilmoittautuminen kilpailuun osoitteella pirkko.sandberg@bonava.com viimeistään 10.9.2021 mennessä. Ilmoittautumisen yhteydessä kerro nimesi, Zonta -kerhosi, kotiseurasi ja tasoituksesi.

Huolehdithan myös yllä mainitut ilmoittautumiset (nimi, kotiseura, tasoitus), puolisosta tai ystävistäsi, kenet olet kutsunut mukaan tapahtumaan.

Maksu (65 €/osallistuja) tulee olla maksettuna viimeistään 10.9. mennessä Lohjan Zonta -kerho Ry:n tilille FI24 4006 0010 3233 23.

Lisätietoja: Arja Ekdahl p. 0400-818265 / Pirkko Sandberg p. 050 527 5908

Tervetuloa viettämään hauska golfpäivä koronatauon jälkeen rennossa seurassa!

Lohjan Zonta -kerho Ry:n kisajärjestelytiimi Arja, Liisa ja Pirkko