Zonta-stipendi haussa: 1000 euroa naisopiskelijalle

Lohjan Zonta-kerho jakaa maaliskuussa 2021 jo perinteiseen tapaansa 1 000 euron Zonta-stipendin nuorelle naisopiskelijalle.

Stipendi myönnetään opiskelijalle, joka toimii Zonta-järjestön päämäärien mukaisesti ja joka asuu Lohjalla tai on suorittanut yläasteen tai lukion Lohjalla.

Tänä vuonna suuntaamme stipendin opiskelijalle, joka opiskelee sosiologiaa ja/tai IT-alaa ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa. Stipendiä voi hakea opintojen edistämiseen, opinnäytetyön valmistumiseen, välineistön tai materiaalin hankintaan tai muuhun vastaavaan tarkoitukseen.

Vapaamuotoisessa hakemuksessa tulee olla hakijan nimi ja yhteystiedot, syntymäaika ja -paikka, koti- ja opiskelupaikkakunta, oppilaitos sekä kuvaus itsestä sekä perustelut stipendille: käyttötarkoitus, tulevaisuudensuunnitelmat jne.)

Hakuaika päättyy 28.2.2021.
Hakemus toimitetaan osoitteeseen lohjan.zonta@gmail.com

Toivomme runsasta osanottoa stipendihakuun.

Lohjan Zonta-kerho ry

 

– Zonta-stipendi auttaa minua keskittymään taloustieteen graduuni, kiitti Nea Tiililä.

 

 

Kevään 2019 stipendiaattimme Nea Tiililä käytti saamansa stipendin taloustieteen gradunsa valmisteluun.

 

 

Vuosi 2021 käynnistyy koronapandemian ehdoin

Tulppaaneja

Kevättalven ensimmäiset tulppaanit antavat toivoa.

Lohjan Zonta-kerhon tavoitteena on toimia alkaneena vuonna niin normaalisti kuin mahdollista. Ainakin vielä alkuvuonna pidämme kuukausikokouksemme etäkokouksina, mutta heti kun se on mahdollista, palaamme kasvokkaisiin kohtaamisiin. Kulunut vuosi on osoittanut, että yhdessä tekeminen on Zonta-toiminnassakin tärkeä ja voimaannuttava asia.

Myös tänä vuonna tuemme naisten ja tyttöjen hyvinvointia, koulutusta ja uralla etenemistä kaikin käytettävissä olevin keinoin. Viimeistään keväällä väljät ulkotilat mahdollistavat taas kohtaamisia, ja voimme toimia muuallakin kuin verkossa. Sitä odotellessa: seuraa sivustoamme, Facebook-sivujamme ja paikallista mediaa.

 

Toivotamme hyvää joulua ja rauhallista vuotta 2021

Lohjan Zonta-kerho toivottaa kaikille ystävilleen rauhallista joulua!

Me Zontat haluamme olla rakentamassa maailmaa, jossa

Joulu ilman väkivaltaa

Rauhalllista joulua 2020!

yhdenkään naisen ei tarvitse elää väkivallan pelossa. Olkoon tämä joulu sellainen meille kaikille!

Toivoa tytöille lähellä ja kaukana

Korona-pandemia on tehnyt tästä vuodesta hyvin erilaisen, ja olemme joutuneet sopeuttamaan toimintamme sen tuomiin rajoituksiin. Jotakin olemme kuitenkin pystyneet tekemään: Zonta Says No -kampanjamme ohella olemme toteuttaneet palvelutoimintaamme lahjoittamalla kymmenen 50 euron joululahjakorttia vähävaraisille tytöille Lohjalla.

Pandemia kohtelee erityisen ankarasti köyhimpien maiden tyttöjä ja naisia, mistä syystä päätimme syksyllä lahjoittaa 500 euroa nuorten tyttöjen terveyttä ja turvallisuutta Perussa edistävään hankkeeseen.

Harras toiveemme on, kuten varmasti kaikkien, että vuonna 2021 pääsemme jälleen toimimaan täysillä!