Oikeudellisia huomautuksia

Verkkosivuston ylläpitäjä on Zonta e-Club of Finland1, kotipaikka, Helsinki. Ellei toisin ilmaista, kuuluvat kaikki verkkopalvelussa esitettävän sisällön tekijänoikeudet Zonta e-Club of Finland1 ry:lle. Sivuilla esitetyt tiedot tai mielipiteet eivät edusta Yhdistyneiden Kansakuntien tai sen jäsenvaltioiden näkemyksiä. Zonta e-Club of Finland1 ry ei ota vastuuta sivustolle linkitettyjen ulkopuolisten sivujen sisällöstä tai toiminnasta tai näiden sivujen tarjoamista tuotteista tai palveluista.

Zonta e-Club of Finland1 ry käyttää evästeitä (cookies) seuratakseen käyttäjien toimintaa sivulla ja parantaakseen palveluja. Näitä tietoja ovat esim. IP-osoite, istuntojen määrä eri alasivuilla ja ladattujen tiedostojen määrä. Tiedosta Zonta e-Club of Finland1 ry ei kuitenkaan voi päätellä, kuka kävijä on tai missä hän asuu. Kerättyä tietoa käytetään Zonta e-Club of Finland1 ry:n verkkopalveluiden kehittämisen apuna. Tietojen keräämiseen käytetään Googlen toimittamaa ilmaista Analytics-palvelua.

Henkilötietoja kerätään noudattaen henkilötietolakia ja ainoastaan silloin, kun käyttäjät jättävät Zonta e-Club of Finland1:lle tietojaan itse tiettyjen sivuston toimintojen yhteydessä (mm. lahjoitus, verkkokauppa, sähköpostilistalle liittyminen). Zonta e-Club of Finland1 ry ei luovuta henkilötietoja eteenpäin millekään ulkopuoliselle taholle.

Copyright © 2017 Zonta e-Club of Finland1 ry
Rek.No 215.378 . Kaikki oikeudet pidätetään.
e-clubfinland1[at]zonta.fi