Ready, Set, Fun -lastentapahtuma sunnuntaina
5.9.2021 alkaen klo 10 Kirkkonummen seurakuntatalon ympäristössä

Kirkkonummen Zonta -kerho haastaa lapset ulos luontoon ratkomaan nokkeluutta ja näppäryyttä vaativia
tehtäviä. Ready, Set, Fun -tapahtuma on suunnattu kouluikäisille lapsille ja heidän perheilleen, ja sen
tuotot käytetään stipendeihin sekä kansainvälisen Zonta-järjestön naisten ja tyttöjen asemaa vahvistaviin
hankkeisiin.

Tapahtuma järjestetään turvallisesti ulkotiloissa Kirkkonummen keskustan tuntumassa.
Seikkailuun lähdetään Kirkkonummen seurakuntatalon edestä pareittain, tai maksimissaan neljän hengen ryhmissä. Ilmoittaudu tästä Ready Set Fun-tapahtumaan. Maksa lisäksi osallistumismaksu etukäteen tilille: Zonta-kerho Kirkkonummi-Kyrkslätt FI94 4260 0010 3169 89, 10 €/osallistuja, saman perheen seuraavat 5 €/osallistuja. Lisäksi puffetti ja Zontien hoitama lelukirppis

Tapahtumakalenteriin.

Olemme myös facebookissa

Zonta Club of Kirkkonummi – Etusivu (facebook.com)

Zonta Club of Kirkkonummi-Kyrkslätt

”Vapaaehtoistyöllämme on naisten kannalta tärkeä yhteiskunnallinen merkitys, mutta tiukkapipoista sen ei tarvitse olla.”

Leila Niemi-Murola, kerhon perustajajäsen

Kerhomme perustettiin joulukuussa 2017 ja sen jäsenet ovat kaikki työelämässä toimivia, eri aloja edustavia, erilaiset taustat omaavia, luovia ja aktiivisia naisia.

Olemme osa kansainvälistä Zonta-järjestöä, joka täyttää tänä vuonna 100 vuotta. Alusta alkaen zontat ovat tehneet työtä parantaakseen naisten asemaa. Myös me Kirkkonummen zontat haluamme rohkaista tyttöjä ja naisia ylittämään rajoja.

Olemme vasta toimintamme alussa, mutta meille on tärkeää tukea tyttöjen ja naisten kasvua ja hyvinvointia paikallistasolla. Samanaikaisesti suuren ja perinteikkään järjestön jäsenyys tarjoaa meille mahdollisuuksia toimia myös kansainvälisesti.