ZONTA INTERNATIONAL PIIRI 20 KEVÄTSEMINAARI OULUSSA 21.-23.4.2017
ZONTA INTERNATIONAL DISTIRICT 20 SPRING SEMINAR OULU 21.-23.4.2017

KUTSU KEVÄTSEMINAARIIN


Governor Tuija Kirveskari-Tähtinen

 Tervetuloa
 Välkommen
 Tere tulemast
 Welcome

 (fin) Kevätseminaarin ohjelma
 (swe) Vårseminariets program
 (eng) Spring Seminar programme

(fin) Infopaketti
(An abridged version of the information package in English will be added later.)

Kevätseminaari on avoin kaikille zonta-jäsenille. Kevätseminaarin ohjelmat ovat pääosin suomeksi. The programme will be mostly in Finnish.

ZONTA SILKKIHUIVIN TILAAMINEN

Oulun seudun ammattiopistossa tekstiili- ja vaatetusalan yksikössä on yhteistyössä Oulun Zonta-kerhojen kanssa suunniteltu ja valmistettu kauniita silkkihuiveja. Huiveissa on käsityönä tehty Z-painatus. Huivin värit edustavat sekä Zonta-järjestöä että Oulun kaupunkia. Huiveja on kahta kokoa: isompi on n. 90 x 250 cm, hinta 60 € ja pienempi n. 40 x 160 cm, hinta 30 €.

Huiveja tekevät opiskelijat ovat nuoria naisia, jotka saavat samalla kokemusta aidon asiakkaan kanssa toimimisesta, koska tulevaisuudessa useimmat heistä työskentelevät yrittäjinä. Huivien tuotto tullaan käyttämään Oulun Zonta-kerhojen kansainväliseen ja paikalliseen palvelutoimintaan sekä kevätseminaarin järjestämiseen Oulussa 2017. Sinulla on nyt mahdollisuus tilata ennakkoon ihana ja suuren suosion saanut Zonta-huivi ennen kevätseminaaria. Huivi sopii monenlaiseen käyttöön, on kevyt ja sointuu eriväristen asujen kanssa. Huivi on myös erinomainen lahja!

Mikäli tilaat sen ennen seminaaria viimeistään 3.3.2017, voimme toimittaa sen seminaarissa. Tarvittaessa toimitamme huivin postitse, jolloin hintaan lisätään toimituskulut 6 €. Huiveja voi ostaa myyntipöydältämme seminaarissa tai tilata sekä seminaarissa että sen jälkeen.

Huivitilaukset sähköpostilla:  jaana.h.salomaki@gmail.com
HUOM. Ilmoita tilauksen yhteydessä kaikki yhteystietosi (nimi, osoite, puhelin, sähköposti),
Zonta-kerhosi nimi sekä tilaamiesi huivien määrä ja koko.

Isompi huivi n. 90 x 250 cm, hinta 60 €
Pienempi huivi n. 40 x 160 cm, hinta 30 €