Joensuun Zonta-kerhon Studia Generalia – Professori Heli Peltola: Ilmasto, metsä ja ihminen

Heli Peltolan Studia Generalia -luento Ilmasto, metsä ja ihminen on katsottavissa https://www.youtube.com/watch?v=Qxak0gVUNsA

Heli Peltola

 

Itä-Suomen yliopiston professori Heli Peltolan päätutkimusalaa ovat ilmastonmuutoksen ja metsänhoidon vaikutukset puuntuotantoon ja metsien hiilensidontaan sekä erilaisten tuhoriskien hallinta metsien hoidossa ja käytössä. Näiden ydinteemojen lisäksi Peltola on tutkinut myös metsien hoidon ja käytön sopeuttamistarvetta muuttuvassa ilmastossa, huomioiden myös tarpeen hillitä ilmastonmuutosta.

Peltola johtaa Suomen Akatemian strategisen tutkimusneuvoston rahoittamaa FORBIO-hanketta 2015-2021, jonka teemana on kestävä, ilmastoneutraali ja resurssitehokas metsäbiotalous.

 

 

Lisäksi Joensuun Zonta-kerhon puheenjohtaja Leena Ronkainen ja naisten oikeuksien toimikunnan puheenjohtaja Liisa Hämäläinen kertovat  kaikille kiinnostuneille Zonta-järjestön ja Joensuun kerhon toiminnasta sekä mahdollisuuksista liittyä mukaan järjestöön ja tekemään työtä tyttöjen ja naisten puolesta.

Leena Ronkainen

Liisa Hämäläinen