Loppiaisaaton konsertti 5.1.2020 klo 13.30 – pianisti Jyri Mishukov

Kerhomme perinteisessä Loppiaisaaton konsertissa esiintyy  pianisti Jyri Mishukov, joka on aloittanut pianonsoiton viisivuotiaana. Hän opiskeli 15 vuotta Tuulikki Lehtisen oppilaana Joensuun konservatoriossa ja tällä hetkellä Sibelius-Akatemiassa Juhani Lagerspetzin johdolla.

Jyri Mishukov

Konsertissa kuullaan Kaija Saariahon Preludi,
Frédéric Chopinin Balladi nro. 4 op. 52, f-molli ja
Franz Schubertin pianosonaatti, a-molli D784.

Ohjelma sisältää väliajan.

Konsertin tuotolla tuemme Joensuun Setlementti ry:n Tyttöjen Tuvan toimintaa.

Liput 25 euroa ennakkoon Carelicumin lipunmyynnistä ja tuntia ennen ovelta.

Tervetuloa!

Joensuun Zonta-kerho tuo Sandra-monologin Joensuuhun 6.9.2019

Sandra on monologinäytelmä naisesta, joka jää tiukkaan paikkaan sisällissodan keskelle viiden lapsen ja appivanhempien kanssa. Hän odottaa kuudettaan, kun mies joutuu punakaartiin, appi ammutaan, sota tulee naapuriin. Kovimman taistelun nainen käy omassa saunassaan. Näytelmä perustuu Heidi Köngäksen romaaniin, joka kertoo hänen isovanhempiensa vaiheista viime vuosisadan alussa. Köngäs on itse dramatisoinut ja ohjannut monologinäytelmä Sandran näyttelijä Kaija Pakariselle ja sellisti, muusikko Lea Pekkalalle. Esityksen musiikki on Bachia, Oskar Merikantoa ja Lea Pekkalan näytelmään säveltämää musiikkia.

Joensuun Zonta-kerho tuo Sandra-monologin Joensuuhun 6.9.2019. Esitys alkaa klo 18:00 ja kestää noin tunnin. Esityspaikkana on Joensuun konservatorion sali, Rantakatu 31, Joensuu.

Liput 28 euroa Carelicumista, Koskikatu 5, Joensuu.

ZAU-kerhoja tytöille

Zonta International Piiri 20 toteuttaa ZAU-kampanjan vuosina 2018–2019 yhdessä LUMA-keskus Suomen kanssa. Kampanjassa kerätyillä varoilla järjestetään matemaattis-luonnontieteellisiä ZAU-kerhoja tytöille ja vaikutetaan näin tulevaisuuden koulutus- ja uravalintoihin. Kyseessä on samalla Zonta International -järjestön 100-vuotisjuhlakampanja. Lisää tietoa osoitteessa www.zau.fi

Zonta Antaa Uskallusta