Webbsidan upprätthålls av Zonta Club of Jakobstad-Pietarsaari (nedan ”Klubben”) vars hemort är Jakobstad. Om inget annat meddelas innehar Klubben upphovsrätten till allt material på webbsidan. Information och åsikter på webbsidan representerar inte Förenta Nationerna eller någon av dess medlemsstater. Klubben tar inget ansvar för innehållet eller åtgärder i utomstående webbsidor som länkats, eller för produkter och tjänster som dessa sidor erbjuder.

Klubben använder sig av webbkakor (cookies) för att följa med användarnas nyttjande av webbsidorna och för att förbättra sidornas tjänster. Information som samlas in är IP-adress, antal besök på olika undersidor och mängden nedladdade filer. Klubben kan ändå inte ur denna information utläsa vem besökaren är eller var hon bor. Den insamlade informationen används av Klubben för att utveckla webbtjänsten. För insamlande av uppgifterna använd Analytics-tjänsten som tillhandahålls gratis av Google.

Personuppgifter samlas in i enlighet med bestämmelserna i personuppgiftslagen och endast när användaren självmant lämnar in sina uppgifter till Klubben vid användningen av bestämda tjänster (t.ex. vid en donation, i nätbutiken, vid registrering på en e-postlista). Klubben överlämnar inte personuppgifter till en utomstående, tredje part.

Copyright 2017 © Zonta Club of Jakobstad-Pietarsaari
Registernummer 142.792 Alla rättigheter förbehålles
jakobstad-pietarsaari[at]zonta.fi