Käsilaukku pelastaa -tempaus Huittisten Hulluna Yönä

Zonta-toiminnan tavoitteena on parantaa naisten juridista, poliittista, taloudellista, koulutuksellista, terveydellistä ja ammatillista asemaa maailmanlaajuisesti ja paikallisella tasolla palvelu- ja kansalaistoiminnan avulla.

Zontat toimivat keskinäisen ymmärryksen, hyvän tahdon ja rauhan edistämiseksi ja haluavat edistää oikeudenmukaisuutta ja yleismaailmallista ihmisoikeuksien ja perusvapauksien kunnioittamista. Zontat vaalivat korkeita eettisiä arvoja, toteuttavat palveluohjelmia ja antavat keskinäistä tukea ja kumppanuutta jäsenille, jotka palvelevat omia yhteisöjään, kansakuntiaan ja maailmaa. Zonta International, sen piirit ja kerhot ovat uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumattomia.

Huittisten zonta-kerho toimii Huittisten, Punkalaitumen ja Sastamalan alueella ja kerää varoja sekä paikallisiin että Piirin 20 (Suomi, Viro) kohteisiin sekä kansainvälisiin avustusprojekteihin. Huittisten zonta-kerho jakaa keväisin uusille ylioppilaille sekä ammatti- ja yrittäjäopistosta valmistuneille tytöille Sisu-stipendejä ja järjestää naisille kohdistettuja tilaisuuksia.

On merkityksellistä olla zonta: tule sinäkin mukaan toimintaamme!