ZONTA GOLF 2018 – NYT JO 28. KERRAN

Perinteinen ZI Piiri 20:n golfmestaruuskilpailu pidetään tänä vuonna Kurk Golfin  kentällä Kirkkonummen Evitskogissa sunnuntaina 27.5. klo 11. Kisa käydään pistebogey-kisana, mutta myös paras scratch-tulos noteerataan. Kilpailussa on myös erikoiskilpailut (lähemmäs lippua ja pisin avaus).

Kisamaksuun kuuluu kahvi ja sämpylä ennen kisaa ja lounas pelin jälkeen. Ensimmäisen peliryhmän lähtöaika on tasan klo 11. Kärryt, sauna ja pyyhkeet ovat käytössämme veloituksetta.

Kilpailuun mahtuu mukaan kaikkiaan 30 kisaajaa. Perinteisesti mukana on ollut myös muutama golfaava ystävä, joten voit pyytää mukaan myös heitä, zontat toki etusijalla.  Tulokset lasketaan niin että kaikki, zontat ja ei-zontat, ovat samassa kilpailussa. Paras zonta  saa haltuunsa kiertävän pokaalin.

Ilmoittautuminen kilpailuun osoitteella lena.sokka@elisanet.fi  viimeistään 15.5. mennessä. Ilmoittautumisen yhteydessä kerro nimesi, Zonta-kerhosi, kotiseurasi ja tasoituksesi. Lisäksi Sinun tulee maksaa kisamaksu 80 euroa niinikään viimeistään 15.5. mennessä Vantaa II Zonta-kerhon tilille  FI10 2287 1800 0635 29. Maksusta 15 euroa/henkilö maksamme Piiri 20:n ZAU-kampanjaan.

Mikäli sinulla on kysyttävää, ole yhteydessä Lena Sokkaan (osoite edellä). Voit myös soittaa numeroon 050 382 6719.

Tervetuloa viettämään mukava golfpäivä hyvässä seurassa!
Vantaa II:n kisajärjestelytiimi Lena, Leila ja Vuokko

 


Tapahtuman tiedot

  • Aika:
  • Tapahtumapaikka: Kurk Golf

Pin It on Pinterest