ZONTA GOLF 2017 – NYT JO 27. KERRAN

ZONTA GOLF 2017 – NYT JO 27. KERRAN

Perinteinen ZI Piiri 20:n golfmestaruuskilpailu pidetään tänä vuonna Vierumäen Cooke-kentällä lauantaina 10.6. klo 13 alkaen. Ilmoittautuminen ja pelaajien vastaanotto Golf Paviljongin caddiemasterilla. Kisa käydään pistebogey-kisana, mutta myös paras scratch-tulos noteerataan. Kilpailussa on myös erikoiskilpailut (lähemmäs lippua ja pisin avaus, paras tulokas).

Ennen kilpailua syömme Paviljongilla lounaan klo 12 alkaen ja kilpailu käynnistyy klo 13. Yhdeksän reiän jälkeen on taukopaikka (9min), jossa voi ostaa virvokkeita.

Kierroksen jälkeen meillä on käytettävissä Paviljongin suihkut ja pyyhkeet. Palkintojen jako ja pientä suolaista on tarjolla samassa paikassa tulosten selvittyä.

Kilpailuun mahtuu mukaan kaikkiaan 30 kisaajaa. Perinteisesti mukana on ollut myös muutama golfaava ystävä, joten voit pyytää mukaan myös yhden ystävän, zontat toki etusijalla.

Ilmoittautuminen kilpailuun osoitteella arjasalminen11@gmail.com viimeistään 2.6. mennessä. Ilmoittautumisen yhteydessä kerro nimesi, Zonta-kerhosi, kotiseurasi ja tasoituksesi. Lisäksi sinun tulee maksaa viimeistään 2.6. ilmoittautumismaksu 90 euroa Vantaa II Zonta-kerhon tilille FI10 2287 1800 0635 29. Maksusta 12 euroa/henkilö maksamme Amelia Earhart-stipendirahastoon.

Mikäli sinulla on kysyttävää, ole yhteydessä Arja Salmiseen (osoite edellä). Voit myös soittaa numeroon 0400 307672.

Vantaa II:n kisajärjestelytiimi Arja, Anne ja Vuokko


Tapahtuman tiedot

  • Aika:
  • Tapahtumapaikka: Vierumäen Cooke-kenttä

Pin It on Pinterest