YK teemapäivä Kansainvälinen päivä naisiin kohdistuvan väkivallan lopettamiseksi ● International Day for the Elimination of Violence against Women

UN Womenin maailmanlaajuinen Oranssit päivät –kampanja haastaa kaikki mukaan tunnustamaan väriä naisiin kohdistuvan väkivallan lopettamiseksi.

Sunnuntaina 25. marraskuuta vietetään naisiin kohdistuvan väkivallan vastaista päivää. Joka kolmas nainen maailmassa on kokenut elämänsä aikana väkivaltaa, ja ongelman mittasuhteet ovat valtavat.

Naisiin kohdistuvan väkivallan vastainen väri on oranssi. Oranssi väri symboloi toivoa tulevaisuudesta, jossa elämä ilman väkivaltaa on jokaisen oikeus. Miljoonat naiset ovat osallistuneet maailmanlaajuiseen #metoo-kampanjaan ja tuoneet esiin naisiin kohdistuvan seksuaalisen häirinnän ja väkivallan valtavat mittasuhteet. On aika kuulla heidän viestinsä.

Sunnuntaina 25.11. vietetään naisiin kohdistuvan väkivallan vastaista päivää. Tunnustetaan yhdessä väriä! Osallistumalla Oranssit päivät -kampanjaan 25.11.–10.12. kerrot, että olet naisten puolella.

UN Women työskentelee tukijoineen naisiin kohdistuvan väkivallan lopettamiseksi. Vaikutamme lainsäädäntöön ja tarjoamme palveluja ja suojaa väkivaltaa kokeneille naisille ja tytöille, jotka ovat erityisen haavoittuvassa asemassa.

#oranssitpäivät #orangetheworld #16Days #metoo


Tapahtuman tiedot

  • Aika:

Pin It on Pinterest