100 tasa-arvotekoa ja naisjärjestöt mukana Porin SuomiAreenassa!

100 tasa-arvotekoa ja naisjärjestöt mukana Porin SuomiAreenassa!

Naisjärjestöjen Keskusliitto ja Tasa-arvoasiain neuvottelukunta ovat heinäkuussa mukana Porin SuomiAreenassa: humoristinen ”Oho, Suomi ei olekaan tasa-arvoinen” -torivartti on torstaina 13.7. klo 12.45 Porin torilla MTV-lavalla ja keskustelutilaisuus perjantaina 14.7. klo 10 Porin kaupungintalon pihalla. Keskustelutilaisuudessa ovat mukana mm. kunniatoimikuntamme puheenjohtaja, presidentti Tarja Halonen sekä NJKL:n puheenjohtaja Eva Biaudet. Tasa-arvoa SuomiAreenassa – tapahtuma Facebookissa 

Naisjärjestöjen Keskusliiton jäsenjärjestöistä SuomiAreenassa ovat mukana mm. Maa- ja kotitalousnaisetMarttaliitto, Soroptimist International Finland ry, Suomen YrittäjänaisetTunne rintasi ry, ja Zonta International Piiri 20 ry. Lämpimästi tervetuloa tapaamaan NJKL:n jäsenjärjestöjä toreille ja teltoille!

Tunne rintasi ry osallistuu Suomi Areenaan ensimmäistä kertaa: “Kerromme kansalaistorin Tunne rintasi -teltalla maanantaista keskiviikkoon 10.-12.7.2017 toiminnastamme sekä rintojen omatarkkailusta ja rintasyövän varhaistoteamisesta. Keskiviikkona 12.07.2017 klo 15:20 – 15:40 MTV-lavan torivartissa meillä on ohjelmassa ”Tee terveysteko, tartu tissiin!” asiaa rintojen omatarkkailusta pilke silmäkulmassa”, kertoo toiminnanjohtaja Sonja Raunio.

Naisjärjestöjen keskusliitto tapahtumakalenteri

www.suomiareena.fi


Tapahtuman tiedot

  • Aika:

Pin It on Pinterest